Eilersen & JUUL Lagersalg

eilersen logo

Åbningstider

fredag, 19. juni 2020 til lørdag, 20. juni 2020
Fredag kl. 09:00 - 18:00
Lørdag kl. 09:00 - 15:00

Adresse

Fabriksvej 2
5485 Skamby, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Eilersen & JUUL lagersalg på Fyn

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminder listen (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail, når vi har ny dato for dette lagersalg.

Til lagersalget finder du et stort udvalg af sofaer, sofaborde, stole, skamler, reoler, tæpper, pynteting, metervarer, puder, plaider m.v. Alle varer er udstillingsvarer, fotoprøver, udgåede varer og lignende.

Kom og gør en god handel!

Alle varer købes som beset og skal tages med hjem på købsdagen. Husk evt. traileren.

Åbningstider:
Fredag den 19. juni kl. 09:00 - 18:00
Lørdag den 20. juni kl. 09:00 - 15:00

Adresse:
Fabriksvej 2
5485 Skamby
Fyn

Praktisk information: 
Alle varer er fremme fra start.
Barnevogne er velkomne.
Det kan være svært at komme rundt med kørestol i lokalet.
Parkering mulig ved adressen. 

 

Om JUUL
Essensen af JUUL håndværket er inspireret af de traditionelle færdigheder, der har været nødvendige for overlevelse i Skandinavien. Igennem årene har danskerne altid gjort brug af robuste, naturlige ressourcer, der muliggør udfærdigelsen af møbler af højeste kvalitet. Møbler der hylder Skandinavisk design gennem enkle linjer, unikke farver, autentiske materialer samt en tradition for håndværk. Via vores produkter muliggør vi det at kunne udtrykke ens personlige udtryk, stil og personlighed. Når man rører overfladen af et skræddersyet JUUL møbel føles det helt rigtigt – som om det ikke kunne have været designet på nogen anden måde.

N.Eilersen A/S blev grundlagt i 1895, og har gennem årtier produceret møbler med høj kvalitet, komfort og holdbarhed i højsædet. I 2013 blev JUUL skabt som et sub-brand i Eilersen familien for at tilbyde unikke produkter til en endnu bredere skare af møbelelskere. 

Om Eilersen
Siden 1895, har virksomheden fokuseret på håndværk, kvalitet og innovation. Grundlægger Niels Eilersen var den første i Danmark til at anvende damp til at bøje træ. Innovation og tradition er stadig essensen af virksomheden, der har givet liv og navn til mange klassikere gennem årene. Siden 1930erne har Eilersen produceret møbler med kvalitet, komfort og holdbarhed i højsædet. Denne strategi har gjort Eilersen til et anerkendt brand både herhjemme såvel som internationalt. Eilersen drives i dag af fjerde generation.