Eastpak lagersalg

eastpak logo

Åbningstider

mandag, 2. maj 2022 til tirsdag, 3. maj 2022
Mandag kl. 10:00 - 20:00
Tirsdag kl. 10:00 - 20:00

Adresse

Grusbakken 2
2820 Gentofte, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Lagersalg med tasker fra Eastpak

Vil du have info om fremtidige lagersalg hos Eastpak? Tilmeld dig reminder listen (via den grønne knap med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her'), og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Kom med til kollektionssalg hos Eastpak og find den helt unikke taske, som måske slet ikke er på det danske marked.
Du kan bl.a. finde rygsække, skuldertasker, bæltetasker, rejsetasker og kufferter i mange forskellige størrelser, farver og print, til vilde priser.

Spar helt op til 80%.

Sørg for at tage dine venner, veninder, familie og andre med, så I alle kan få købt ny rygsæk til udflugten, ny kuffert til den næste rejse, ny taske til arbejdet, ny skoletaske til de små eller måske ny bæltetaske, som kan bære alle dine uundværlige småting som pung, nøgler og mobil.

Åbningstider:
Mandag d. 2. maj kl. 10:00 - 20:00
Tirsdag d. 3. maj kl. 10:00 - 20:00

Adresse:
Grusbakken 2
2820 Gentofte

Praktisk information:
Alle varer vil være fremme fra start.
Til lagerslaget kan du betale med Mobilepay og kontanter.
Barnevogne kan parkeres udenfor lokalet.
Lokalet er desværre ikke kørestolsvenligt.
Du kan finde parkering på de omkringliggende veje. Tjek evt. adressen på Google Maps inden du kører hjemmefra for at få et overblik over området. 


Eastpak laver tasker til skole og arbejdsbrug, og du finder derfor, skoletasker, rygsække, kufferter m.m. i flere forskellige størrelser, print og farver. Du kan være helt sikker på, at du finder en taske af god kvalitet, som kan holde til en masse. Eastpak's skoletasker er virkelig populære til skolebrug i folkeskolen, så det vil helt sikkert være interessant for dig, hvis du er på udkig efter en taske til dine børn / dit barn. Ellers kan du også finde kufferter til din næste ferie, eller måske en taske til dit eget arbejde eller hverdag.