Dyrberg/Kern Lagersalg Aarhus

dyrberg kern logo

Åbningstider

onsdag, 25. september 2019 til torsdag, 26. september 2019
Onsdag kl. 10:00 - 20:00
Torsdag kl. 10:00 - 18:00

Adresse

Hotel Royal
Store torv 4
8000 Aarhus c, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Besøg website »

Dyrberg/Kern Lagersalg i Aarhus. 

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Nu kommer Dyrberg/Kern endelig til Aarhus.

Her kan du spare helt op til 70 % på smukke øreringe, halskæder, fingerringe, armbånd og ure i flot design og god kvalitet. 
Varerne til lagersalget vil være en blanding af salgsprøver og tidligere kollektioner. 

Åbningstider i 2019:
Onsdag den 25 september fra kl. 10.00 - 20.00
Torsdag den 26 september fra kl. 10.00 - 18.00

Adresse: 
Hotel Royal
Store torv 4
8000 Århus C

Bemærk, ændret adresse. 

Vi elsker smykkelagersalg her på kontoret, så vi er altid glade når endnu et lagersalg der normalt afholdes i København, vælger at komme til Aarhus og afholde lagersalg. Hvad enten du er til sølvsmykker, guldsmykker, eller måske rhodineret sølv eller rosaguld - så vil du kunne finde et godt udvalg hos Dyrberg/Kern, vi er især vilde med Rosaguld, og specielt deres ure i den farve er smukke! Så dem skal vi helt sikkert kigge efter til næste lagersalg.

Hvis du vil være sikker på ikke at gå glip af det næste Dyrberg/Kern lagersalg i Aarhus, så tilmeld dig reminderlisten på denne side, så sender vi en mail når vi får ny dato fra virksomheden. 
Ønsker du at få besked om alle lagersalg? så kan du ganske gratis tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi sender nyhedsbrev en gang om ugen med en liste over alle kommende lagersalg i hele Danmark. Læs mere her: https://www.lagersalg.com/nyhedsbrev