Day Birger et Mikkelsen lagersalg København

Day Birger et Mikkelsen logo

Åbningstider

Forår 2020

Adresse

Nørrebrohallen
Nørrebrogade 208
2200 København, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mobilepay

Day Birger et Mikkelsen Lagersalg København. 

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

 Ny dato endnu ikke klar - hold øje med denne side 

 

Gå ikke glip af DAY Birger et Mikkelsen og 2NDDAY’s store lagersalg. De to danske brands sælger ud af tidligere kollektioner, samples og 2. sortering, hvor du kan finde alt fra fine silkekjoler til funklende accessories, de perfekte jeans og meget mere.

Kig forbi og find lige dét, du står og mangler i garderoben og gør et ekstra godt kup. Det store udvalg byder nemlig på alt fra ikoniske pailletbesatte kjoler til farverige silkeskjorter, det perfekte suit, lækre vinterfrakker, varme, klassiske striktrøjer og jeans i alle pasformer. Derudover kan du finde masser af fine accessories såsom store halstørklæder, funklende øreringe, halskæder og meget mere. Hiv endelig fat i vores personale, hvis du har brug for hjælp til størrelser, pasformer eller stylingtips. Vi glæder os meget til at se dig!

Åbningstider i 2019: 

VIP:
Der er denne gang ingen VIP fordel til dette lagersalg igennem Lagersalg.com 

 

Praktisk information:
Barnevogne er velkomne.
Løbende opfyldning af varer. 
Lagersalg.com og DAY kan ikke besvare spørgsmål omkring specifikke varer eller priser til lagersalget.
Husk at dette lagersalg er populært, og du kan derfor forvente kø til at komme ind til lagersalget og mange mennesker inde til selve lagersalget.

Se også DAY lagersalg andre steder

Day Birger et Mikkelsen lagersalg i Odense

Day Birger et Mikkelsen lagersalg i Århus