Day Birger et Mikkelsen lagersalg Aarhus

Day Birger et Mikkelsen logo

Åbningstider

Forår 2020

Adresse

Ridehuset
Vester Allé 1
8000 Aarhus C, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mobilepay

DAY Birger et Mikkelsen lagersalg i Aarhus

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

GRUNDET STATUS MED COVID-19 HAR DAY BIRGER ET MIKKELSEN VALGT AT UDSÆTTE DERES LAGERSALG PÅ UBESTEMT TID.

NYT LAGERSALG ER IKKE PLANLAGT MEN VI OPDATERER JER NATURLIGVIS SÅ SNART VI HAR NY INFO.

Salg af varer fra DAY Mainline og 2ND DAY.

Der vil både være rester fra tidligere kollektioner, og der er både tøj og accessories.

Åbningstider:
Nærmere information følger.

OBS! Der vil kun være et begrænset antal VIP-billetter til rådighed, og du skal være medlem før du kan få en billet, billetterne vil kun være til rådighed for VIP-medlemmer. Der vil være billetter indtil at der her på siden står udsolgt. Der vil også deltage personale fra DAY til VIP lagersalget. 

VIP billetterne bliver frigivet den 18. marts kl. 12:00

Adresse:
Ridehuset
Vester Allé 1
8000 Aarhus C

Dette lagersalg er utrolig populært. Derfor kan der forventes at der vil være kø til at komme ind til lagersalget, og mange mennesker til selve lagersalget.

Når du tager til lagersalg ved DAY Birger et Mikkelsen får du mulighed for at købe lækkert modetøj i god kvalitet til formidable priser i forhold til butikspriser. Du vil kunne finde et stort udvalg af tøj fra tidligere kollektioner fra DAY Mainline og 2ND DAY. Udover tøj vil der også være et stort udvalg af tasker, blandt andet den populære DAY Gweneth taske, og clutches, punge og kufferter. Du kan også være heldig at finde lidt sko, mobilcovers og andre accessories. Hvis du også vil først ind til dette lagersalg og shoppe løs, så husk at du har mulighed for at trække 1 stk. VIP billet når du er VIP-medlem hos Lagersalg.com. En VIP billet til DAY lagersalg i Aarhus giver adgang til lagersalget før alle andre gæster. 

DAY holder også lagersalg andre steder, se f.eks. 

Day Birger et Mikkelsen lagersalg i Odense

Day Birger et Mikkelsen lagersalg i København