Day Birger et Mikkelsen lagersalg Århus

Day Birger et Mikkelsen logo

 

 

Åbningstider

lørdag, 23. marts 2019 til søndag, 24. marts 2019

lørdag: kl. 10:00 - 19:00
søndag: kl. 10:00 - 15:00


Adresse

Ridehuset
Vester Allé 1
8000 Århus
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mobilepay

VIP fordel
Eksklusiv VIP åbning 22 marts kl 15.00 - 19.00 KUN med billet
Afsluttet


Day Birger et Mikkelsen lagersalg i Århus.

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Dato for næste lagersalg er endnu ikke klar - hold øje med denne side. 

Salg af varer fra DAY Mainline og 2ND DAY.

Der vil både være rester fra tidligere kollektioner, og der er både tøj og accessories.

OBS. Der vil kun være et begrænset antal VIP-billetter til rådighed, og du skal være medlem før du kan få en billet, billetterne vil kun være til rådighed for VIP-medlemmer. Der vil være billetter indtil at der her på siden står udsolgt. Der vil også deltage personale fra DAY til VIP lagersalget. 

VIP billetterne bliver frigivet den 15 februar kl 10.00

 

Dette lagersalg er utrolig populært, derfor kan der forventes at der vil være kø til at komme ind til lagersalget, og mange mennesker til selve lagersalget.

Når du tager til lagersalg ved Day Birger et Mikkelsen får du mulighed for at købe lækkert modetøj i god kvalitet til formidable priser i forhold til butikspriser. Du vil kunne finde et stort udvalg af tøj fra tidligere kollektioner fra DAY Mainline og 2ND DAY, udover tøj vil der også være et stort udvalg af tasker. blandt andet den populære DAY Gweneth taske, og clutches, punge og kufferter. Du kan også være heldig at finde lidt sko, mobilcovers og andre accessories. Hvis du også vil først ind til dette lagersalg og shoppe løs, så husk at du har mulighed for at trække 1 stk. VIP billet når du er VIP-medlem hos lagersalg.com. En VIP billet til DAY lagersalg i Aarhus giver adgang til lagersalget før alle andre gæster.