day birger et mikkelsen logo

Åbningstider

Efterår 2019

Adresse

Nature Energy Park
Højstrupvej 7B
5200 Odense, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mobilepay

Besøg website »

Day Birger et Mikkelsen lagersalg i Odense

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Dato for næste lagersalg er endnu ikke klar - hold øje med denne side. 

Salg af varer fra DAY Mainline og 2ND DAY.

Der vil både være rester fra tidligere kollektioner, og der er både tøj og accessories.

OBS. Omkring VIP billetter, der vil kun være et begrænset antal billetter til rådighed, og du skal være medlem før du kan få en billet, billetterne vil være til rådighed i VIP Klubben. Der vil være billetter indtil at der her på siden står udsolgt. Der vil også deltage personale fra DAY til VIP lagersalget. 

VIP billetterne bliver frigivet den 4 april kl. 10.00

 

Ved Day Birger et Mikkelsen A/S lagersalget får du en unik mulighed, for at kunne købe lækkert design i høj kvalitet til formidable priser.

Brandet laver skønne produkter, hvor der er kredset for detaljen så man har et produkt der holder i mange år, og er indbegrebet af dansk mode. 

Day Birger et Mikkelsen A/S er et internationalt, danskejet tøjfirma, der har hovedkontor på Kongen Nytorv i København og afdelinger i Odense og London. Det blev grundlagt i 1997 af Keld Mikkelsen og Malene Birger. Sidstnævnte forlod firmaet i 2002. Firmaets kollektioner består i dag af linjerne Day Main Line, 2nd Day og Day Home. Designet blander etnisk inspiration med skandinavisk design. Day Birger et Mikkelsen har butikker i København, Århus og Odense, og i en række stormagasiner i Danmark og udlandet.