Dansk Outlet Hjørring

dansk outlet logo

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 17:30
Tirsdag kl. 10:00 - 17:30
Onsdag kl. 10:00 - 17:30
Torsdag kl. 10:00 - 17:30
Fredag kl. 10:00 - 17:30
Lørdag kl. 10:00 - 14:00
Søndag kl. 10:00 - 14:00

Adresse

Hvidevold 2E
9800 Hjørring
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard amex

Besøg website »

*Åbent 1 søndag i måneden samt alle søndage i december.

Er du i Hjørring, så kan du tage på outlet shopping hos Dansk Outlet, som har en stor butik i Hjørring, hvor de sælger alt fra babytøj til herretøj, så der er et godt udvalg, der kommer løbende nye varer og nye mærker, så du hele tiden kan finde noget nyt, så det er aldrig kedeligt at tage til outlet i Hjørring.

Hvorfor ikke tage hele familien med, så I alle kan få opdateret garderoben samtidig? De bestræber sig nemlig efter at have et lækkert og varieret varesortiment, der dækker behovene for hele familien Danmark. Derfor kan et besøg i Dansk Outlet Hjørring både blive en indbringende og hyggelige oplevelse.

Outlet butik i Hjørring

Kom til outlet shopping i Hjørring hos Dansk Outlet som sælger et kæmpe udvalg af tøj, sko og tilbehør til kvinder, mænd og børn, der er alt hvad hjertet begærer inden for billigt tøj til familien og dig selv.

Så skal du have fundet kjolen til den næste fest? eller måske tøj til den kommende baby? Ja så kan du finde det hele her, alt fra billige bodyer til lange kjoler og alt der imellem, så der er ingen grund til at handle flere steder, det er primært i lavprisklassen deres mærker er, men det er også ektremt billigt, så hvis du ikke er den som går op i dyre kendte mærker, så tænker jeg måske det her vil være en butik for dig. God shopping

Shop online her.