Danish Art Weaving lagersalg

Danish Art Weaving logo

Åbningstider

fredag, 1. april 2016 til lørdag, 2. april 2016
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 15:00

Adresse

Tylstrupvej 12
9382 Tylstrup, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash

Tekstil lagersalg

Det er ved at være længe siden sidst der har været lagersalg, men skulle det komme igen vil vi sende besked ud via en reminder mail, så husk at tilmelde dig.

Lagersalg med møbelstof, puder, plaider, garner mm.

De modtager dankort og kontanter.

DAW har siden 1949 fremstillet og markedsført møbeltekstiler af meget høj kvalitet. De har hovedkontor i Tylstrup lidt nord for Aalborg, men leverer til kontraktmarkedet, møbelproducenter, møbelpolstrere og møbelbutikker over hele verden. Desuden er DAW en anerkendt leverandør af møbeltekstiler til større offentlige kultur- og administration byggerier i ind- og udland, herunder København, Oslo, Toronto, Ontario og Skt. Petersborg.
 
Deres værdigrundlag består af lige dele respekt for håndværksmæssige traditioner og en levende nysgerrighed for udvikling og fornyelse. Dertil kommer en klar bevidsthed om, at møbeltekstiler først og fremmest skal leve op til forbrugernes krav, behov og ønsker – hvad enten det drejer sig om kvalitet og design eller slidstyrke og vedligehold.
 
De arbejder primært med naturens materialer – altså uld, bomuld og hør. Og vi lægger vægt på, at produktionen af deres tekstiler giver så lidt belastning for miljøet som muligt.
 
Ud over deres egne kollektioner forhandler de også, i Danmark, en række andre internationalt anerkendte brands.

Er du lidt af en gør det selv type og kan du godt lide at lave diy projekter, så er der mange forskellige ting du kan købe til lagersalget som kan bruges til din hobby, skal du have betrukket en stol eller er der noget du gerne vil sy? så kan du finde stoffet til det her.

Få vores nyhedsbrev med nye lagersalg hver uge lige her