Dacore lagersalg

decore logo

Åbningstider

fredag, 19. august 2016 til søndag, 21. august 2016
Fredag kl. 12:00 - 17:00
Lørdag kl. 10:00 - 15:00
Søndag kl. 10:00 - 15:00

Adresse

Træbjergvej 3
Skælskør, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Stort havemøbel lagersalg hos Dacore

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Der er blevet ryddet op på lageret, og derfor kan du nu gøre en god handel på havemøbler, parasoller, sofasæt, hængekøjer og meget mere.

Der vil både være udstillingsmøbler, fotoprøver og 2. sortering

Du kan spare op til over 80%!

Skal du have frisket haven op med nye havemøbler og vil du gerne gøre en god handel? Så kom med når Dacore sælger ud af deres rester, foto prøver og andre prøver, som alle er helt nye og intet fejler. De kan være pakket ud af emballagen og måske kan det ses at det har været brugt til foto shoot, men det er helt nye møbler som du kan købe til en brøkdel af den originale pris.
Du finder alt hvad der skal til for at gøre terrassen, balkonen eller haven hyggelig, for de sælger også meget tilbehør til dine møbler og små hyggelige genstande som kan skabe sommerstemning på enhver terrasse. Derfor er der også parasoller, vandkander, plaider, hynder og meget andet.

Dacore laver også interiør til boligen, så der kan også være service, glas, lys, tæpper, puder og rigtigt meget andet. Deres sortiment spænder bredt og der findes lidt af hvert, men det hele er noget der kan bruges i hjemmet. 

Kom med når de holder lagersalg og spar en masse penge på ting til din bolig.

Er du til indretning kan det være der er nogle af de andre møbel lagersalg du kan bruge.