custommade logo

Åbningstider

Sommer 2020

Adresse

Pakhus 11
Dampfærgevej 2, Amerikakaj
2100 København Ø, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Besøg website »

Custommade Lagersalg i København

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

 

 

Ny dato endnu ikke klar - hold øje med denne side

 

Tøj og sko fra Autumn/Winter 2018, Pre-Autumn 2018 og tidligere kollektioner til helt fantastiske priser.
Spar helt op til 80 %

Praktisk information:

  • Enkelte varer vil der fyldes op af løbende, men som udgangspunkt vil størstedelen være oppe fra start.
  • Størrelser fra 34/XS til 42/XL (meget lidt 44/XXL)
  • Der må medbringes barnevogne, men vi gør opmærksom på, at I nogle tidsrum vil pladsen være meget begrænset grundet travlhed
  • Parkering mod betaling er muligt

Indgang:
Det kræver ikke billet at få adgang til dette lagersalg, og entréen er gratis. Du stiller dig blot i kø i lagersalgets åbningstimer

 

Når du tager til Custommmades lagersalg, vil du finde tøj til kvinder, deres stil er meget moderne men samtidig tidsløs, Custommade er kendt verden over, og bliver forhandlet i en lang række lande, så hvis du vil have fingrene i et at deres lækre designs, så skal du tage til dette lagersalg.

Ønsker du at få besked næste gang Custommade afholder lagersalg? - Tilmeld dig reminderlisten (lige under datoen) og vi sender dig en mail når vi har dato for det næste Custommade lagersalg.

Er du også vild med at tage til lagersalg rundt om i hele Danmark og ønsker du at få besked om en masse fede lagersalg? - tilmeld dig lagersalg.coms nyhedsbrev. Hver tirsdag sender vi dig en opdateret liste over kommende lagersalg i hele Danmark. 
Tilmeld dig nyhedsbrevet her: https://www.lagersalg.com/nyhedsbrev