Bon Coca Chokolade lagersalg

Åbningstider

fredag, 1. december 2017
kl. 12:00 - 18:00


Adresse

Birkedam 20
6000 Kolding
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Bon Coca lagersalg i Kolding

Stort lagersalg i Kolding, hvor du kan købe delikatesser, slik og drikkevarer, fra mange forskellige mærker og lande, du finder varer fra: Coca Luxury Chokolate, Snack Attack, Black Liquorice, The FUSION Bullet, Blåvand Bolcher, Devellion m.fl.

Udvalget af varer er: marcipan, special øl, chokolade, lakrids, fairtrade produkter, bolcher, vin, sodavand, marmelade, kager, chips mm.

Spar op til 70%

Bon Coca, er en engros og produktions virksomhed, som normalt ikke sælger direkte til forbrugeren, men ud til butikker, hvor du vil finde deres produkter, de producere selv chokolade i mærke coca chokolate og bolcher i mærket Blåvand Bolcher, de andre mærker er nogle de importere, fra andre lande. De kommer ud for at der er varer der udgår, varer der ikke kan sælges ud til butikkerne, da holdbarheden er for kort, eller rester af julegaveæsker, som ikke kan sælges i butikkerne i Januar. De varer fejler jo ikke noget, så derfor kan du til deres delikatesse lagersalg, finde rigtigt mange gode varer, til gode priser.