Cas Cara lagersalg

cas cara lagersalg

 

 

Åbningstider

søndag, 3. februar 2019 til mandag, 4. februar 2019
søn. kl. 17:00 - 20:00
man. kl. 16:00 - 19:00


Adresse

Vandmestervej 13
2630 Tåstrup
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

VIP fordel
1 stk. lækker goodiebag. Værdi cirka 400,- !!
Afsluttet


Cas Cara lagersalg i Tåstrup

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Lagersalg med kvindetøj.

Spar op til - 50% på varer fra One Two Luxzuz, rabatterne er fratrukket priserne der står på alle varene ved lagersalget. Og op til hele -70% på alt andet. 

Størrelser: One size (strækker sig fra XS-XXL) og S, M L, og XL. 

CAS CARA har et varesortiment, som komplimentere deres koncept - at alle skal have muligheden for at købe smukt tøj, og tilbehør fra Paris til fornuftige priser.

CAS CARA er en specialbutik på nettet. De er vilde med tøj,  sko og accessories. Deres store sortiment er til både den klassiske, feminine, stilfulde, rå, enkle, boheme og casual klædte. Netop med disse stiltyper kan der sammensættes perfekte looks. De kan klæde dig på til enhver anledning, uanset om du er 18 eller 60 år. Deres koncept er at kunne købe smukt tøj og tilbehør til fornuftige priser.

Alle varer er fremme fra start.
Barnevogne kan stilles udenfor butikken, eller i indgangen. 

Parkering lige ved adressen. 

CAS CARA giver 1 stk. lækker goodiebag til alle VIP-medlemmer med gyldig billet, træk din billet, og vis denne frem ved kassen i alle åbningstider af lagersalget. 

Som noget nyt har Cascara indgået et samarbejde med Vita Splendida v/Anja Pellegrin som kommer og fortæller om et smukt liv med sund hudpleje og kosttilskud. Anja byder på vejledning og smagsprøver til alle interesserede ved lagersalget