Carré Jewellery lagersalg

Carre jewellery logo

Åbningstider

torsdag, 4. oktober 2018 til lørdag, 6. oktober 2018
Torsdag kl. 12:00 - 20:00
Fredag kl. 12:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 16:00

Adresse

Stuen
Kronprinsensgade 9
1114 København K, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard mobilepay

Besøg website »

Carré Jewellery lagersalg.

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Vi afventer datoer for næste lagersalg. Indtil da kan du shoppe her!

Carré Jewellery inviterer til lagersalg i indre København. Der vil være et stort udvalg af eksklusive smykker med besparelser helt op til 80%. Så tag din mor, søster eller veninde under armen og kom ind og gør et kup! 

Der vil være et stort udvalg af ringe, øreringe, vedhæng, halskæder og armbånd.
Priserne vil ligge mellem 150 og 350 kr.


Barnevogne er velkomne.
Løbende opfyldning.

Carré Jewellery er inspireret af kærligheden til ædelstene og skønheden deri. Smykkerne bliver udformet efter Carrés vision, om at være tro mod deres kreative rødder og stadig kunne udvikle sig.

Carré laver smykker der fokusere på de smukke ædelsten, og bruger derudover sterling sølv, forgyldning, 10 karat og 18 karat guld. Dette giver dig som forbruger, mulighed for at finde smykker i den prisklasse som passer til din pengepung! Udover det fascinerende design, er dette endnu en ting der gør Carré så populær.

Så mangler du dine nye hoop øreringe, den feminine ring med ametyststen eller din nye ynglings halskæde – så det her helt sikkert et lagersalg for dig!

Der vil være masser af smykker at vælge imellem, men er du til smykker er der ofte smykke lagersalg andre steder rundt i landet, hos nogle af de andre smykke designere. Måske der er et lagersalg med smykker lige nu hvem ved, tjek listen ud og se om du kan gøre et kup på dine nye smykker.