By Malene Birger lagersalg

by malene birger logo

Åbningstider

onsdag, 23. maj 2018 til torsdag, 24. maj 2018
Onsdag kl. 08:00 - 19:00
Torsdag kl. 08:00 - 19:00

Adresse

Nørrebrohallen
Nørrebrogade 208
2200 København, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mobilepay

By Malene Birger lagersalg i København

TILMELD DIG REMINDER LISTEN - husk du vil holdes opdateret hvis der kommer et nyt lagersalg.

Salg af tidligere kollektioner og kollektionsprøver, fra det kendte danske mærke Malene Birger, tøjet er klassisk men samtidigt moderne, og i høj kvalitet.

Der kan ikke medbringes barnevogn

Vi kan desværre ikke sige noget om hvor mange procent der kan spares, men kan sige at priserne vil være gode.

Malene Birger et en kendt dansk mærke, som ligger i den dyre ende, derfor kan du på denne side både se hvornår Malene Birger holder lagersalg, og hvor du kan købe Malene Birger på udsalg.

Er du til klassisk modetøj så er Malene Birger måske lige noget for dig, By Malene Birger er et af Danmarks mest kendte modehuse som designer designertøj, du får tøj som er i højeste kvalitet og som kan holde i mange år, derfor behøver du ikke skifte din garderobe ud så ofte, og hvis du går efter styles som du ved passer din krop godt og måske lidt mere klassiske designs, så får du en langtidsholdbar og bæredygtig garderobe, frem for at købe den nyeste mode far de billige butikker, for vi ved jo godt det ikke altid kan tåle ret mange vaske.

By Malene Birger holder ikke ret ofte lagersalg længere, da de har en outlet butik i København, hvor de sælger ud af udgåede kollektioner og kollektionsprøver, derfor kan du shoppe By Malene Birger outlet hver dag, du behøver ikke vente på et lagersalg.