GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind
MENU, by Lassen & Louis Poulsen lagersalg
MENU, by Lassen & Louis Poulsen lagersalg
MENU, by Lassen & Louis Poulsen lagersalg
MENU, by Lassen & Louis Poulsen lagersalg

MENU, by Lassen & Louis Poulsen lagersalg

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som gratis bruger, og få automatisk besked om kommende datoer for dette lagersalg.

MENU, by Lassen & Louis Poulsen lagersalg i Aarhus 

Snyd ikke dig selv for det super eksklusive lagersalg hos MENU, by Lassen og Louis Poulsen! Her får du chancen for at dykke ned i en verden af lækkert design og spare op til vanvittige 80% på udvalgte møbler, lamper og tilbehør fra alle tre brands.

Uanset om du er på udkig efter en lækker spisebordsstol fra MENU, en ikonisk Kubus lysestage fra by Lassen eller en fed og stemningsfuld lampe fra Louis Poulsen, så finder du et kæmpe udvalg af produkter, der virkelig imponerer og giver dig inspiration. Fra moderne og stilrene designs til mere klassiske og tidløse ting - dette lagersalg har noget for enhver smag.

Hvem er MENU?
MENU er et skandinavisk brand med internationalt udsyn, og med et enkelt og stærkt budskab: at berige tilværelsen via design, som bidrager til det gode liv med optimal komfort og funktionalitet. Siden 1978 har MENU udfordret de bedste designere og kunsthåndværkere over hele verden til at udvikle moderne møbler, belysning og accessories med et indlysende, intelligent og naturorienteret udtryk – helt enkelt med det formål at understøtte et harmonisk indretningsunivers med afklaret formgivning i en afdæmpet farvepalet. Med dette innovative afsæt har MENU formået at sætte et markant fingeraftryk på det globale designmarked. Det er lykkedes i samarbejde med velrenommerede detailbutikker, arkitekter og indretningsarkitekter, som har medvirket til at manifestere MENU som en af verdens førende livsstilsbrands.

Hvem er by Lassen?
by Lassen sætter en stor ære i at bringe de moderne og historiske designs af de visionære arkitekter Mogens og Flemming Lassen til livs. Derfor gennemgår de regelmæssigt arkiverne, skufferne og skabene for at søge inspiration til møbler og accessories designet af Mogens og Flemming Lassen, som ikke har været produceret tidligere. Nye ikoner venter på, at det bliver deres tur til rampelyset. 

De er beæret over at kunne varetage så vigtigt et eftermæle og er dedikeret til, at udvikle en kollektion med fuld respekt for de originale designs. Produktionsprocessen skal indeholde den samme kærlighed som indgik i skabelsen af produkterne. De gør deres bedste for at forblive troværdige overfor den originale vision, ved at finde de korrekte materialer og producere dem så lokalt som muligt. På denne måde vil de sikre at de nye og genopdagede designs fortsætter med at leve gennem nye generationer.

Om Louis Poulsen
Louis Poulsen blev grundlagt helt tilbage i 1874 og skaber ikoniske produkter, der giver enestående lys. Louis Poulsens design er baseret på det hævdvundne princip i dansk design om, at form følger funktion. I tæt samarbejde med fremtrædende designere som Poul Henningsen, Arne Jacobsen, Verner Panton, Vilhelm Lauritzen, Øivind Slaatto, Olafur Eliasson, Oki Sato og Anne Boysen fortsætter Louis Poulsen med at bygge videre på deres arv med at skabe eksklusiv belysning ved hjælp af passioneret håndværk, kvalitetsmaterialer og innovativt design. Louis Poulsen 

har etableret sig som et globalt førende brand inden for arkitektonisk og dekorativ belysning med showrooms i København, Miami, Oslo, Tokyo, Singapore og Düsseldorf. Læs mere på www.louispoulsen.com.

 

 

Adresse:

Godsbanen
Skovgaardsgade 3 - indgang 3C
8000 Aarhus C
Find vej her

Betalingsmuligheder:

MobilePay
Kontant
Dankort
VISA
Barnevogn
Kørestolsvenligt lokale
Løbende opfyldning
Parkering

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B