By Lassen lagersalg

by lassen logo

 

 

Åbningstider

fredag, 29. marts 2019 til søndag, 31. marts 2019
fre. kl. 15:00 - 20:00
lør. kl. 10:00 - 18:00
søn. kl. 10:00 - 15:00


Adresse

Nørrebrogade 50
7500 Holstebro
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

VIP fordel
VIP adgang fredag den 29 marts kl 14.00 - 15.00
Afsluttet


By Lassen lagersalg 

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg.

Lagersalg med møbler og bolig accessories i Holstebro. 

Vi sælger ud af et bredt udvalg af 2. sortering, udgåede varer, fotoprøver og udstillingsmodeller af både accessories og møbler med gode besparelser.

Spar mellem 50 - 70 %. 

Praktisk information:
Barnevogne er velkomne, pladsen kan dog blive trang.
Parkeringsmuligheder ved adressen
Dette lagersalg er populært, forvent derfor en del kø de første åbningstimer!

Nu med VIP adgang! VIP billetterne bliver frigivet 15/3 kl 10.00. 
Din VIP billet er personlig, og er kun gældende for den person der er indehaver af abonnementet, der kan ikke medbringes veninder, kærester eller andre på din billet. Læs mere om VIP-medlemskab her https://www.lagersalg.com/vip-club

 

By Lassen ejer rettighederne til to af Danmarks største arkitekter: Mogens Lassen og Flemming Lassen. Lassen brødrende havde en innovativ tilgang til den arkitektoniske modernisme og skabte utallige ikoniske designs gennem deres karriere. Det er deres mission at bygge videre på traditionen af Mogens og Flemming og sikre, at deres originale designs kan leve videre gennem generationer. By Lassen har forhandlingen af den klassiske KUBUS lysestage, designet af Mogens Lassen. KUBUS lysestagen fås I flere varianter og farver. Blandt de mest populære KUBUS lysestager er den elegante KUBUS Lysestage til 4 Lys.