Bruuns Bazaar lagersalg

Åbningstider

fredag, 2. september 2016 til søndag, 18. september 2016
fre. kl. 12:00 - 20:00
lør. - søn. kl. 10:00 - 16:00


Adresse

Bjødstrupvej 20B
8270 Højbjerg
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash

Spar 70% på de nyeste kollektioner fra Bruuns Bazaar og BZR.

Bruuns Bazaar er gået konkurs og Auktionshuset dab står for at sælge hele deres varelager, og derfor kan du nu købe deres nyeste kollektion til -70%

Du vil finde tøj til mænd og kvinder.

Kollektionsprøver (efterår/vinter 2016)

Forår/sommer 2016

Basis kollektionen (NOOS)

2015 kollektionen

Evt. ældre kollektioner (dog ikke meget)

Ca. 80% af varerne er fra basis kollektionen og fra forår/sommer 2016 (det kom i butikkerne midt i marts). Dvs. der er ca. 50.000 stk. helt nye varer.

Designertøj til både mænd og kvinder, i en tidsløs og klassisk stil. Deres design er kendt verden over, og du vil ikke gå forgæves til et Bruuns Bazaar lagersalg. Der vil være noget de fleste kan bruge.

Se billeder og læs mere om lagersalget hos Tilbudstossen

Brunns Bazaar konkurssalg. Efter konkursen af Bruuns Bazaar, skal Auktionshsuet dab sælge hele deres lager. Dvs. du nu kan købe de nyeste kollektioner, med rabat, det samme tøj som lige nu hænger ude i butikkerne til fuld pris. Udvalget er stort, da de har haft en kæmpe varelager, så det er ikke noget lille lagersalg. Du vil kunne finde tøj til både mænd og kvinder, og det er både fra mærket Bruuns Bazaar og BZR. Så skal du have fyldt din garderobe op til sommeren, så er det nu du skal slå til, der vil højst sansynligt ikke komme et lagersalg i denne størrelse, hos Bruuns Bazaar i fremtiden, selvom virksomheden er blevet opkøbt og deres design går videre.