Facebook pixel
Dk's største guide Bliv VIP medlem

Broste Copenhagen online lagersalg

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som medlem og få automatisk besked om kommende lagersalg

Online lagersalg hos Broste Copenhagen

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Så er det tid til lagersalg!

Broste Copenhagen inviterer til online lagersalg d. 2. - 14. november 2022.

Spar op til 70% på et bredt udvalg af møbler, accessories og julepynt.

Efteråret er her og julen er lige om hjørnet, og inden længe er det tid til at pynte op og købe julegaver. Måske du finder noget, som indfrier de ønsker du har fået - find blandt andet stearinlys, julepynt og mange gaveidéer til deres lagersalg.

Der er gratis fragt ved køb over 500 kr.

SHOP DE GODE TILBUD HER 

 

Arrangør:
Broste Copenhagen.
Kontakt virksomheden her: Broste Copenhagen
Dette lagersalg er markedsført af Lagersalg.com i samarbejde med arrangøren.

 

Broste er et af de største og mest anerkendte interiørbrands i Danmark, med hovedkontor i København. De har eksisteret siden 1955, så de har flere år i bagagen, og du kan være sikker på, at du får kvalitet for pengene. Med Broste produkter er du samtidigt sikker på, at du har det mest moderne inden for boliginteriør. Der er en klar nordisk og skandinavisk stilart i alle deres produkter.
Dette lagersalg er til dig, der elsker at forny din bolig. Broste laver i forvejen deres produkter i et fornuftigt prisleje, hvilket giver dig muligheden for at købe deres produkter meget billigt!

Deres signatur er keramik - inspireret af naturen. Det er råt og simpelt design, med unikke glaseringer. Generelt laver de smukke ting til borddækningen - glas til alle anledninger!

 

Kontakt

Kundeservice

Om os

FAQ