Brand Lagersalg

Åbningstider

Forår 2020

Adresse

Lagersalg.com
Marsvej 3
7430 Ikast, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Brand Lagersalg i Ikast

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

GRUNDET STATUS MED COVID-19 HAR VI VALGT AT UDSÆTTE VORES LAGERSALG.

NYT LAGERSALG BLIVER FORHÅBENTLIG HOLDT ENGANG I FORÅRET MEN VI OPDATERER JER NATURLIGVIS SÅ SNART VI HAR NY INFO.

Kom til brand lagersalg og spar helt op til 80% på sæsonaktuelle varer fra kendte mærker som Moss Copenhagen, Y.A.S., Bianco, Pieces, Pico, JDY, ICHI m.fl.
Gå ikke glip af denne enestående chance, hvor du kan shoppe løs af kjoler, strik, jakker, T-shirts, accessories, jeans om meget mere og priserne starter fra blot 30 kr.
Der vil også være et mindre udvalg af boligtilbehør, T-shirts og skjorter til mænd.

Dette lagersalg kræver billet, og de gratis billetter vil blive frigivet så snart vi har fundet en ny dato til afholdelse af lagersalget.

Alle varer vil være fremme fra start, så vil du ind til det fulde udvalg kan du som medlem af vores VIP Club hente en VIP-billet, og komme ind til lagersalget dagen før vi officielt åbner (disse billetter vil også først blive frigivet så snart datoen er på plads).
Er du ikke allerede medlem, kan du læse mere om vores VIP Club her: VIP CLUB

OBS! Tøjet har vi købt hjem fra en butik, hvor der har været brand i butikken ved siden af. Det betyder at tøjet lugter af røg, men vi skal nok stå klar med vaskeanvisninger, så du nemt får lugten væk.

Åbningstider:
Nærmere information følger.

Adresse:
Lagersalg.com
Marsvej 3
7430 Ikast