Bodum lagersalg

bodum logo

Åbningstider

fredag, 7. december 2012 til lørdag, 8. december 2012
Fredag kl. 15:00 - 20:00
Lørdag kl. 10:00 - 15:00

Adresse

Humlebæk Strandvej 21
3050 Humlebæk (Nabo til ör&sund fitness)
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Lagersalg med ting til dit hjem

Bodum holder ikke længere lagersalg desværre...

Skulle de komme til det igen hvilket vi håber meget på, så vil vi sende det ud til jer som er tilmeldt reminder listen, så er du ikke tilmeldt kan du nå det endnu.

Spar 50 - 80% på udgåede varer og 2. sortering, de har fundet en masse fine produkter frem fra både Bodum og Ordning&Reda.

Parkeringsforhold: Kan ske på parkeringspladsen ved siden af kroen, eller længere nede af vejen ved Louisiana museum!

Bemærk ingen returret på købte varer!

De modtager IKKE dankort

Medbring egne poser eller kasser.

Bodum er et meget kendt og populært mærke indenfor isenkram og køkkenudstyr, vi kender alle den kendte stempelkande men de har også mange andre produkter som kaffemaskiner, kopper, glas og de laver også grille, så der er meget at vælge imellem, når de holder lagersalg, det er primært varer hvor der er brudt emballage eller foto prøver, eller udgåede  varer som ikke kan sælges til deres butiks kunder, de varer kan du så købe med helt op til 80% rabat hvilket er ekstremt billigt.

Der er mange lagersalg med ting til dit køkken eller din bolig, og derfor kan du finde isenkram et andet sted nu hvor Bodum ikke holder lagersalg, det kan f.eks. være hos Miele lagersalg

Håber du finder et lagersalg hvor du kan shoppe ting til dit køkken. Der skulle gerne være nogen en gang imellem og det er i hele landet. Se f.eks. her: Boligtilbehør lagersalg
Rigtig god shopping til det næste lagersalg!