Facebook pixel
GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind

Bille Art & Living Outlet

Bille Art & Living outlet på Lange Linie

Er du til danske design og delikatesser?

Så finder du hos Bille Art & Living både danske design brands som normann copenhagen, og delikatesser fra Johan Bülow og andre danske lækkerier, nu hedder butikken jo art så du finder selvfølgelig også kunst artikler som plakater.

En butik som er rigtig populær blandt de mange turister som hvert år kommer ind til lange linje med cruisetogt skibene, men måske den også kunne være noget for dig? Der er både delikatesser fra kendte danske mærker og også design artikler, en butik som er rigtig god hvis du skal have fat i en gave kurv da du finder mange gode sager til en god pris, og du kan derfor give en gave som er langt mere værd end hvad du betaler for den.

I løbet af året bliver der afholdt forskellige event på lange Linje og i de forskellige butikker, så hold endelig øje med dem da der altid sker en masse nyt.

Bille Art & Living har en masse skønne naboer, hvor du også altid kan gøre en god handel, så lange linje er bestemt en udflugt værd hvis du elsker shopping og det at gøre en god handel, da der altid er nogle fede tilbud og det er både på tøj, interiør, delikatesser, skønhedsprodukter og alt muligt andet, der er noget for en hver smag og i alle pris klasser og mærker.

Hvis du afligger Lange Linje et besøg, så kan du se alle de andre butikker her

Adresse:

Langeliniekaj 48
2100 KØBENHAVN Ø
Danmark

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B