GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind
Bianco lagersalg

Bianco lagersalg

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som gratis bruger, og få automatisk besked om kommende datoer for dette lagersalg.

Bianco lagersalg i Kolding

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Stort udvalg i sko og støvler til både mænd og kvinder - spar op til 80%!

Der fyldes op løbende!

Bianco sælger et miks af sommer - og efterårsvarer, som du kan få med hjem til rigtig gode priser. Så mangler du sko til den kommende sæson, så er det nu! Du kan spare en masse penge, når Bianco holder lagersalg i Kolding. Bianco er kendt for at have sko i nærmest alle prisklasser, og derfor er de populære blandt de fleste mænd og kvinder i Danmark. Du kan finde alt fra "billige" hverdagssko, til eksklusive stiletter samt pæne sko til jakkesættet til mænd.

Bianco sælger sko til alle lejligheder så der vil være både sneakers og stiletter. Du finder også en masse kollektionsprøver som er sat ekstra godt ned.

Barnevogne kan medbringes, dog begrænset plads.

Parkeringsforhold er ligeledes begrænset.

Bianco startede tilbage i 1987, og har siden baseret deres skodesign på tidens trends. Dette har de formået at gøre i et prisleje hvor de fleste kan være med, dog stadig med formål at producere i høj kvalitet. Bianco har alt fra den klassiske pump og sneakers med pels-kvaster til dine nye vinterstøvler! Så er du tosset med sko, skal du helt sikkert med til dette lagersalg.

Det er ved at være længe siden der sidst har været lagersalg hos Bianco, men du kan være heldig at finde nogle af deres sko hos lagersalget hos Bestseller

Adresse:

Jernet 4F
6000 Kolding
Danmark
Find vej her
Barnevogn
Kørestolsvenligt lokale
Løbende opfyldning
Parkering

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B