Bella Beluga Lagersalg

bella beluga logo

Åbningstider

lørdag, 8. oktober 2022 til søndag, 9. oktober 2022
Lørdag kl. 11:00 - 14:00
Søndag kl. 11:00 - 14:00

Adresse

Roskildevej 46
2000 Frederiksberg, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

mobilepay

Bella Beluga lagersalg på Frederiksberg

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Trænger du til lidt selvforkælelse? Så har du nu mulighed for at forkæle dig selv og shoppe yoga- og fitness wear i høj kvalitet til virkelig fordelagtige priser!
Du sparer helt op til 70%

Bella Beluga Wear er kendetegnet ved tidløst design uden kompromis. Smukt, klassisk design kombineret med state of the art produktion, som resulterer i produkter med ualmindelig lang levetid – godt både for miljøet og din pengepung. 

Til lagersalget på Frederiksberg vil der denne gang kunne shoppes samples, varer fra tidligere kollektioner samt udgåede farver og modeller med et udvalg af tøj i str. XS-XL.

Ydermere vil der til de hurtige, også være NOOS varer, som har været brugt til seneste photo shoot, hvorfor der kun vil være 1 af hver af disse styles/farver. 

Kom i god tid, for at få din favorit farve og størrelse. 

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med Bella Beluga, og er komfort også i toppen af din prioritetsliste når du shopper tøj, så kig forbi og gør en god handel. Måske du også finder en god adventsgave til dig selv, en veninde eller din mor, men du er selvfølgelig også mere end velkommen til at tage dem med - alle er velkomne.

Åbningstider 2022:
Lørdag den 8. oktober kl. 11:00 - 14:00
Søndag den 9. oktober kl. 11:00 - 14:00

Adresse:
Roskildevej 46
2000 Frederiksberg

Praktisk info:
Alle varer vil være fremme fra start.
Du kan betale med MobilePay.
Barnevogne er velkommen.
Lokalet er desværre ikke kørestolsvenligt.
Der er 2 timers parkering ved adressen.

Så også andre lagersalg på Sjælland her: Lagersalg på Sjælland