Beirholm lagersalg

beirholm logo

Åbningstider

torsdag, 17. september 2015 til lørdag, 19. september 2015

Adresse

Nordager 20
6000 Kolding, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Beirholm tekstil lagersalg

Til Beirholms Lagersalg er det muligt at købe høj kvalitets tekstiler til hjemmet, og vores mange dygtige konsulenter står klar til hjælp og vejledning.

De har priser pr. sengesæt fra 50 kr., håndklæder fra 10 kr., viskestykker fra 5 kr., faconsyede lagner fra 50 kr. og meget mere.  

De modtager kontanter, dankort og mobile pay.

Tilmelding er nødvendig via deres hjemmeside.

 

Beirholm ønsker ikke længere at gøre brug af Lagersalg.com til komminikation omkring deres lagersalg, det er vi meget kede af.

Skulle det ske at vi får dem på igen, så vil vi sende besked ud om nye lagersalg via reminder mails, så tilmeld dig hvis du vil være blandt dem som får besked.

 

Beirholms lagersalg er et vildt lagersalg, jeg har selv været der, og det er et kæmpe høj lager med paller helt oppe i mange meters højde, alt er sat frem på paller og der er rigeligt at vælge imellem, der er duge, håndklæder, puder og andre tekstiler, Beirholm er som sådan ikke et mærke men en virksomhed som producerer for andre, det er rigtigt meget for hotel og restaurationsbranchen, som jo bruger rigtigt mange tekstiler i deres hverdag, du kan derfor også finde håndklæder med logoer fra et hotel, men du finder selvfølgelige de velkendte damask duge som vi kender fra når vi er på restaurant eller til selskab på hotel, dem har de mange af i alle str. og farver. Og der er også sengetøj både med print og også ensfarvet. Deres kvalitet er derfor utrolig høj da tekstilerne skal kunne holde til at blive vasket på vaskeri, hver dag.

Hold øje med alle andre lagersalg her