Basement Copenhagen Outlet

basement copenhagen logo

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 18:00
Tirsdag kl. 10:00 - 18:00
Onsdag kl. 10:00 - 18:00
Torsdag kl. 10:00 - 18:00
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 18:00
Søndag kl. 10:00 - 18:00

Adresse

Langeliniekaj 46
2100 København Ø
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mastercard

Basement Copenhagen Outlet Lange Linie

Outlet butik på Lange Linie hvor du finder modetøj til kvinder og børn, direkte fra Paris og der er selvfølgelig gode priser på det hele, sådan at du kan spare op til 70% på alt i butikken.
Så leder du efter en flot kjole, en ny bluse eller noget helt andet så er der masser at vælge imellem.

Se alle de andre Outlet Butikker på Lange Linie nu

Skal du til fest og mangler en ny flot kjole, men vil du ikke betale en formue for noget du måske kun bruger en gang?

Så kunne Basement Copenhagens outlet butik måske være et besøg værd, her finder du unikke kjoler som er hentet direkte i Paris, og som derfor i forvejen er rimelig i pris, og når de så er sat ned koster de ikke ret meget.

I butikken vil der altid være helt op til 70% rabat og du finder alt muligt lækkert tøj til kvinder, alt sammen i Fransk stil med en masse fine detaljer.

Hvis du ikke kender Lange Linje i forvejen, så er det en promenade med en lang række forskellige outlet butikker, derfor kan du sikkert finde noget du kan bruge i en af dem, der er både modetøj, design, børnetøj, souvinirs og meget andet, så det kan være en hel udflugt at tage ud på lange linje, og måske også en mulighed for at aflægge den lille havfrue et besøg nu du er der alligevel, der er også en cafe i nærheden, så du kan hygge dig med lidt frokost.