BabyTrold Online Lagersalg

babytrold logo

Åbningstider

lørdag, 4. april 2020 til søndag, 5. april 2020
Lørdag kl. 10:00 - 23:45
Søndag kl. 00:00 - 23:45

Betalingsmetoder

dankort visa mastercard mobilepay

BabyTrold Online Lagersalg

Online lagersalg med babyudstyr, hvor I hjemme i trygge rammer, kan se alle de KANON tilbud vi har denne gang.
Alle ordre leveres fragtfrit og med gratis håndsprit i alle ordre.

Vi har gode tilbud med. Spar op til 70% på barnevogne, klapvogne, tekstiler, weekendsenge og alt hvad der hører til den bette.

Vi kan allerede nu afsløre, at vi har Danmarks BILLIGSTE barnevogne med langt liggemål, med til lagersalget. Så mangler du en ekstra barnevogn til bedsteforældrene, dagplejen eller altanen, så kig ind på ONLINE LAGERSALG på lørdag.

Der vil være goodiebags til alle handlende akkurat som til vores normale fysiske lagersalg, som vi selvfølgelig har aflyst i forbindelse med COVID-19.

Vi håber, at lagersalget i Odense til efteråret afvikles som planlagt og at alt tid den tid ser meget bedre ud.

Lagersalgets varighed:
Lørdag den 4. april kl. 10:00 t.o.m. søndag den 5. april

Nu kan du shoppe løs online når Babytrold flytter deres ellers normale lagersalg i aalborg online, hvilket gør at alle i hele landet har mulighed for at shoppe og ikke kun dem der bor i Nordjylland. Du vil kunne finde deres kendte varer som barnevogne, klapvogne men også autostole, tekstiler og andet udstyr til babyer og børn, du kan få alt hvad du behøver af udstyr til de mindste til en rigtig god pris. Tjek det ud hvis du har små børn eller måske er du gravid og mangler at få det sidste udstyr eller det hele på plads inden du skal føde.