Asui Agency Lagersalg

Asui Agency Logo

Åbningstider

tirsdag, 11. november 2014
kl. 12:00 - 18:00
Tirsdag kl. 12:00 - 18:00
Onsdag kl. 12:00 - 18:00

Adresse

Hellerupvej 41
2900 Hellerup
Find vej

Betalingsmetoder

cash

Asui Agency kollektionsprøve lagersalg

Lagersalg med kollektionsprøver fra mærker som: Six Ames, Soft Gallery, Dear Denier, Madame Pom Pom, Yvonne Kone, The Last Conspiracy, Asui og Stella Nova. 

Her har du mulighed for at gøre et rigtigt godt køb blandt Asui Agencys mange forskellige brands.

Vi ved ikke om der kommer lagersalg igen, men hvis der gør sender vi besked ud på reminder mail, så husk at melde dig til (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her').

Adresse:
Hellerupvej 41
2900 Hellerup

 

Grundlagt i 2009 af Annika Nolsø, blev Asui Agency født med et ønske om at fremme og støtte uafhængige mærker med overlegen æstetik og kvalitetsprodukter. I løbet af få år etablerede agenturet sig som en betroet partner og førende skandinavisk distributør inden for mode- og skønhedsindustrien. De repræsenterer stolt nogle af Danmarks mest talentfulde designere og fineste mærker.

De er et team af dedikerede fagfolk, der er forpligtet til at skabe og fremme langvarige forhold til deres klienter og samarbejdspartnere. De sætter en ære i at hjælpe dem med at vokse vha. den rigtige positionering, den bedste eksponering og tilbyde højniveau salgstjenester.

De mærker, de arbejder med, er valgt med hjertet. De tror stærkt på deres designere, der adskiller sig ved deres hengivenhed til deres arbejde og upåklagelige smag.

 

Deres nuværende brands er: Nué Notes, Kokoon, Yvonne Koné, Stella Nova, Six Ames, Pico, Love Stories, Wuth Cashmere, Ellies and Ivy, Dear Denier, Barnholdts. For mere information om Asui Agency, gå ind på www.asuiagency.com

Måske du elsker lagersalg? Så se hele listen over aktuelle lagersalg her