Astle Park Outlet

Kort for Astle Park Outlet

Åbningstider

Mandag kl. 09:30 - 18:00
Tirsdag kl. 09:30 - 18:00
Onsdag kl. 09:30 - 18:00
Torsdag LUKKET
Fredag kl. 09:30 - 18:00
Lørdag kl. 09:30 - 18:00
Søndag LUKKET
Mandag LUKKET
Tirsdag LUKKET
Onsdag LUKKET
Torsdag kl. 09:30 - 20:00
Fredag LUKKET
Lørdag LUKKET
Søndag kl. 11:00 - 17:00

Adresse

Astle Park
B70 8NS West Bromwich, England
Find vej

Besøg website »

Outlet i Birmingham

Astle Park Outlet er den første outlet park i England. De tilbyder lave priser hver dag med op til 60 % rabat på kendte mærker inklusiv Marks & Spencer, Next Clearance og Nike. Du vil blive forkælet med et stort udvalg og gode tilbud. Outletcenteret ligger meget tæt på Birmingham.

Det her outlet et et lidt mindre men hyggeligt sted hvor der er butikker med Engelske mærker som Marks & Spencer, Trespass, GAP, Connells og andre brands, men der er også et fitnesscenter og en Bingohal, så skal du træne eller vil du gerne underholdes lidt med en omgang banko hvor du måske kan vinde lidt ekstra til shoppingturen, ja så kan du da få lidt af en oplevelse ud af turen til centret som ligger tæt på Birmingham som er en ret stor by, hvor der er også er rig mulighed for shopping, måske ikke lige til de samme priser, men der er masser af butikker.

Husk at se efter de mange andre outletcentre som ligger i England, der er mange og flere af dem er kæmpe store udendørs centre med en masse kendte mærker og designer mærker, specielt dem der ligger tættere på London har flere af de mere eksklusive brands at vælge imellem.