Another Nue lagersalg

Another Nue Logo

Åbningstider

lørdag, 28. marts 2015 til søndag, 29. marts 2015
Lørdag kl. 10:00 - 17:00
Søndag kl. 10:00 - 16:00

Adresse

Krystalgade 3
1172 København K, Danmark
Find vej

Another Nue designer lagersalg

Mærker: nué notes, Lovechild 1979, Carven, NO 21, Phillip Lim, Givenchy, Isabel Marant Etoile, Alexander Wang, T by Alexander Wang, Acne, Charles Philip, Church’s, kenzo, Rika mm.

De modtager dankort

Spar op til 80%

Er du også vild med designertøj? Men er det for dyrt? Ja så er et lagersalg med designertøj lige sagen, hos Another Nue kan du finde en lang række kendte mærker indenfor mode, det er både tilbehør, sko og tøj. 

Så kan du få noget vildt lækkert til en brøkdel af prisen, måske kan det være designs fra sidste år, men det betyder jo ikke noget hvis du får 80% rabat, og i dag bestemmer vi jo selv moden, så om noget har en modefarve fra sidste år, eller et print fra tidligere, det har jo ikke den store betydning.
Få fat i de kendte internationale mærker til vildt gode priser, du vil kunne få noget i højeste kvalitet som kan holde i mange år frem, så vil du gerne have en garderobe med en masse i god kvalitet, som ikke skal skiftes ud ved næste vask? Ja så er der en god mulighed her, det er måske ikke de mest klassiske styles du finder på lagersalget, men du finder med sikkerhed en masse specielle og unikke styles, så vil du have god kvalitet og samtidigt have noget som ikke alle andre har? så er det her du skal hen.

Hvis der ikke er lagersalg lige nu er det godt der er mange andre lagersalg