Angel Circle lagersalg

Åbningstider

torsdag, 4. oktober 2018 til onsdag, 10. oktober 2018
tor. kl. 10:00 - 16:30
fre. kl. 10:00 - 16:30
lør. kl. 10:00 - 16:30
man. kl. 10:00 - 16:30
tir. kl. 10:00 - 16:30
ons. kl. 10:00 - 16:30


Adresse

Faaborgvej 41
5683 Haarby
danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

VIP fordel
VIP gave: yogafigur i guld, værdi 240 kr
Afsluttet


Angel Circle lagersalg.

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Lagersalg med dametøj, også i +size. Deres design er meget farverigt, og du vil kunne finde batik mønstre og ensfarvede basis vare og farverige prints, der er toppe, bluser, tunikaer, bukser, kjoler og meget andet, fås i str. 40 - 60.

Lagersalget holer lukket søndag den 7 oktober.

Gode parkerings muligheder, ligger ned ad en markvej på firelænget gård.
Ingen opfyldning af varer, alle varer er fremme.
Barnevogne er velkomne. 

Spar helt op til 50%

VIP billetterne er frigivet - VIP billet giver 1 stk gave (bronzedame yogaskulptur til 240,-)

Hos Angel Circle kan de fleste kvinder finde noget de kan passe, de laver nemlig modetøj fra str. 40 og op til str. 60. Udvalget er stort for at kunne passe til forskellige kropstyper. Deres design bærer meget præg af deres store kærlighed for farver, derfor finder du stort set hele farve paletten når du kommer ud til Angel Circle. De har flere forskellige prints og batik mønstre at vælge imellem og næsten alt er lavet i viskose som er et åndbart materiale. Dette betyder at du får et stykke kvalitets tøj, som din krop kan ånde i, som er behageligt at have på og som holder længe.

Til Angel Circles lagersalg, kan du gøre en god handel på alt fra kjoler til tørklæder, og der er meget at vælge imellem, der hvor du kan gøre et ekstra kup, der vil være kollektionsprøver i størrelserne M, L, 1X og 2X som er prøver på deres efterårs kollektion. Det kan du får til stærkt nedsatte priser på lagersalget, du skal bare være hurtigt, for der er kun få stk. af hver prøve, så det er med at være først, hvis du vil have fingrene i dem.