Angel Circle lagersalg

Åbningstider

torsdag, 31. maj 2018 til onsdag, 6. juni 2018
tor. kl. 10:00 - 16:30
fre. kl. 10:00 - 16:30
lør. kl. 10:00 - 16:30
man. kl. 10:00 - 16:30
tir. kl. 10:00 - 16:30
ons. kl. 10:00 - 16:30


Adresse

Faaborgvej 41
5683 Haarby
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

VIP fordel
VIP gave: valgfri poncho eller stråhat, se billeder
Kun for medlemmer af Lagersalg.com VIP Club.

Bliv medlem nu eller Log ind


Angel Circle lagersalg

Lagersalg med dametøj, også i +size. Deres design er meget farverigt, og du vil kunne finde batik mønstre og ensfarvede basis vare og farverige prints, der er toppe, bluser, tunikaer, bukser, kjoler og meget andet, fås i str. 40 - 60.

Gode parkerings muligheder, ligger ned ad en markvej på firelænget gård.
Ingen opfyldning af varer, alle varer er fremme.
Barnevogne er velkomne. 
Søndag er butikken lukket.

Spar helt op til 50%

VIP billetterne er frigivet - VIP billet giver gave, der kan vælges imellem strik-poncho eller stråhat.

Hos Angel Circle kan de fleste kvinder finde noget de kan passe, de laver nemlig modetøj fra str. 40 og op til str. 60. Udvalget er stort for at kunne passe til forskellige kropstyper. Deres design bærer meget præg af deres store kærlighed for farver, derfor finder du stort set hele farve paletten når du kommer ud til Angel Circle. De har flere forskellige prints og batik mønstre at vælge imellem og næsten alt er lavet i viskose som er et åndbart materiale. Dette betyder at du får et stykke kvalitets tøj, som din krop kan ånde i, som er behageligt at have på og som holder længe.

Til Angel Circles lagersalg, kan du gøre en god handel på alt fra kjoler til tørklæder, og der er meget at vælge imellem, der hvor du kan gøre et ekstra kup, er på deres kollektionsprøver i størrelserne M, L, 1X og 2X som er prøver på deres forårs kollektion, det kan du får til stærkt nedsatte priser på lagersalget, du skal bare være hurtigt, for der er kun få stk. af hver prøve, så det er med at være først, hvis du vil have fingrene i dem.