Angel Circle lagersalg

Åbningstider

Sommer 2018


Adresse

Faaborgvej 41
5683 Haarby
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

VIP fordel
VIP adgang 12/10 kl. 9-10 + valgfrit silketørklæde værdi 269,- se billede
Afsluttet


Angel Circel lagersalg

Lagersalg med dametøj, også i +size. Deres design er meget farverigt, og du vil kunne finde batik mønstre og ensfarvede basis vare og farverige prints, der er toppe, bluser, tunikaer, bukser, kjoler og meget andet, fås i str. 40 - 60. Gode parkerings muligheder, ligger ned ad en markvej på firelænget gård.

Spar helt op til 50%

Bemærk de holder lukket søndag. 

Hos Angel Circle kan de fleste kvinder finde noget de kan passe, de laver nemlig modetøj fra str. 40 og op til str. 60. Udvalget er stort for at kunne passe til forskellige kropstyper. Deres design bærer meget præg af deres store kærlighed for farver, derfor finder du stort set hele farve paletten når du kommer ud til Angel Circle. De har flere forskellige prints og batik mønstre at vælge imellem og næsten alt er lavet i viskose som er et åndbart materiale. Dette betyder at du får et stykke kvalitets tøj, som din krop kan ånde i, som er behageligt at have på og som holder længe.

 

Til Angel Circles lagersalg, kan du gøre en god handel på alt fra kjoler til tørklæder, og der er meget at vælge imellem, der hvor du kan gøre et ekstra kup, er på deres kollektionsprøver i størrelserne M, L og 1XL, som er prøver på deres efterårs kollektion, det kan du får til stærkt nedsatte priser på lagersalget, du skal bare være hurtigt, for der er kun få stk. af hver prøve, så det er med at være først, hvis du vil have fingrene i dem.