Andersen Furniture lagersalg

andersen furniture logo

Åbningstider

torsdag, 1. november 2018 til lørdag, 3. november 2018
Torsdag kl. 15:00 - 21:00
Fredag kl. 12:00 - 20:00
Lørdag kl. 10:00 - 15:00

Adresse

Søften Erhvervsområde
Zeta 1
8382 Hinnerup, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Andersen Furniture møbel Lagersalg.

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg.  

Spar op til 70% på møbler og accessories. Kig forbi og gør et kup! Stort udvalg af designmøbler og accessories - mange varianter i forskellige materialer og træsorter. 

Masser af fotoprøver, prototyper, 2. sorteringsvarer, udgåede varer og møbler fra showroom.

Løbende opfyldning af varer.
Barnevogne er velkomne.
Parkering ved lager bygningen (gode parkeringsforhold)

Stort møbel lagersalg med designer møbler fra Andersen Furniture, det populære møbel brand sælger ud af kollektionsprøver, foto prøver og tidligere kollektioner til ekstremt nedsatte priser, der vil være et bredt udvalg af møbler til din bolig, det vil både være stole, borde, skabe og meget andet, alt sammen i højeste kvalitet og lavet i træ.

Langtids holdbare møbler til en god pris, her får du to ting på en gang for normalt kan du ikke købe kvalitets møbler til så lave priser som når andersen furniture holder lagersalg, derfor får du både et billigt møbel men også et møbel som kan holde i mange år og som ikke skal skiftes ud lige foreløbigt.

Du får helt op til 70% rabat på møbler til dit hjem, det er i Hinnerup ved Århus og derfor meget centralt placeret i jylland, så de fleste jyder har mulighed for at kører der hen, men husk traileren for det kan hurtigt komme til at fylde en del når man køber møbler... Find andre gode lagersalg her