Andersen frakker lagersalg

Andersen frakker logo

Åbningstider

lørdag, 31. oktober 2015 til søndag, 1. november 2015

Adresse

Hundigevej 79
2670 Greve, Danmark
Find vej

Andersen frakker modetøjs lagersalg

De åbner op for deres 600 m2 store centrallager i Greve og sælger ud til stærkt nedsatte lagersalgspriser. Spar 60%-70%

Der vil være et stort udvalg af højaktuelt overtøj, dame-og herrevarer, strik, t-shirts/toppe, Polo-shirts, bukser, kjoler m.v.

Mærker: Weather Report, Creenstone, Danwear, HIS Jeans NY 1923, Arqueonautas, Herluf, Fend Fashion, Concept K by Umlauf & Klein, Frandsen, Junge, Lebek, Windfield, Made in Italy, Goodyear vintage collection og meget mere …

Kæmpe udvalg af modetøj til både kvinder og mænd, det hedder godt nok Andersen Frakker men der er alt muligt andet end frakker, der er kjoler, t-shirts, bukser og meget andet.

Du kan få frisket garderoben op til en rigtig god pris, der vil være tøj til alle sæsoner og til priser alle kan være med på. Der er tøj fra flere forskellige mærker, nogle danske og andre fra udlandet, men stilen er lidt den samme, så derfor kan det mixes på kryds og tværs, da det hele er noget som kan bruges sammen, selvom mærkerne er forskellige.

Det er lang tid siden de sidst har haft lagersalg, og chancen for at det kommer igen er lille, men hvis det skulle komme igen så vil det fremgå her på siden. Imens kan du finde alle andre gode lagersalg her på siden

Vi sørger for at holde dig opdateret med de bedste lagersalg indenfor mode og andre ting.

Håber du kommer med til nogle gode lagersalg, og husk at del dine køb med os på instagram