Altanbutikken lagersalg

altan butikken logo

Åbningstider

lørdag, 2. september 2017 til søndag, 3. september 2017
Lørdag kl. 10:00 - 13:00
Søndag kl. 12:00 - 15:00

Adresse

Avedøreholmen 84
2650 Hvidovre, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

Altanbutikken holder kæmpe outlet

Altanbutikken har kæmpe Outlet. De sælger ud af deres borde, stole, bænke, parasoller  og masser af tilbehør. Spar op til 70%.

HUSK AT TILMELDE DIG REMINDER LISTEN - hvis du vil have besked når der kommer et nyt lagersalg.

Der er gode parkeringsforhold og man må gerne have barnevogn med.

Skal du have nye møbler til terrassen eller altanen? ja så er der en god mulighed for at finde nogle vilde tilbud når Altanbutikken slår dørene op for deres store lagersalg, hvor de sælger ud af prøver, rester og 2. sortering med helt op til 80% rabat, det bliver ikke billigere og du får nogle møbler i højeste kvalitet til en ekstremt lav pris, så skal du have møbler som kan holde i mange år frem er det her du skal hen...

Det er ved at være længe siden der sidst har været lagersalg, og vi ved desværre ikke om det kommer igen, men hold øje med siden og tilmeld dig vores nyhedsbrev så vil du få besked når der kommer nye lagersalg. 

Hvis du leder efter nye havemøbler, kan du finde havemøbler på udsalg her i vores guide til gode online tilbud på havemøbler.

Håber du finder det du søger :-)

Vi gør alt hvad vi kan for at finde de bedste lagersalg til dig, og det er på alt fra ting til din bolig til tøj og chokolade der er lagersalg med alt simpelthen, derfor kan du altid gøre en god handel på stort set alt