Adax Lagersalg

adax logo_gul

Åbningstider

onsdag, 29. juli 2020 til søndag, 9. august 2020

Betalingsmetoder

dankort visa mastercard mobilepay

Besøg website »

Adax lagersalg online

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminder listen (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - Tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Så kan du igen komme til lagersalg hos Adax - vi ved hvor vilde I er med dette lagersalg.

Adax sælger ud af kollektionsprøver og udgåede modeller.

Du sparer minimum 50% af den vejl. udsalgspris. 

Tasker, clutches, punge, rygsække, keyhangers, Ipad covers, mobiltasker mm.

Denne gang er de rykket online, så alle kan være med og vi kan shoppe hjemmefra så vi kan holde afstand.

BESØG ADAX WEBSHOP NU

Nu er Adax online lagersalg skudt i gang, skynd dig ind på webshoppen og se alle de gode tilbud! Startet d. 29 juli kl. 06:00.
 
Adax har gjort det nemt for dig, så du let og hurtigt kan finde en vare der matcher din ønskede prisklasse. Alle vare er nemlig blevet farvesorteret efter pris. Det betyder at, tasker med grøn baggrund koster 200kr, tasker med gul koster 300kr, tasker med rød koster 400kr og tasker med blå-grå koster 500kr. Tasker uden farve er nedsat med 50%. 
 
Så slå dig løs på det online lagersalg, og find lige hvad du har gået og ønsket dig!


Adax laver tasker i skind, læder samt stof – og kombinere de forskellige materialer så du kan få en skøn taske!

Adax er en af Danmarks store, anerkendte og populære designvirksomheder, og den blev grundlagt tilbage i år 1982 i en kælder i København af stifteren, Eugen Silfen. Han startede hovedsageligt virksomheden, da han ønskede at skabe nogle bedre tasker end dem, han kunne se i butikkerne - og det er da lykkedes meget godt, ikke sandt? Brandet har fokus på kvalitet, innovation og dét at holde det simpelt og stilrent.

Adax tasker er et mærke med branche erfaring, og ved hvad der rør sig inden for mode billedet. Så mangler du din nye cool taske, i høj kvalitet? Så er det her helt sikkert et lagersalg for dig!

Se alle aktuelle lagersalg