Adax Lagersalg

adax logo_gul

Åbningstider

onsdag, 29. juli 2020 til søndag, 9. august 2020

Betalingsmetoder

dankort visa mastercard mobilepay

Besøg website »

Adax lagersalg online

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminder listen (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - Tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Shop januar udsalg hos ADAX lige her.

Du sparer op til 70% af den vejl. udsalgspris. 

Tasker, clutches, punge, bumbags, rygsække, keyhangersmobiltasker mm.

Nu er Adax online udsalg skudt i gang, skynd dig ind på webshoppen og se alle de gode tilbud! 
 
Med i udsalget finder du tasker i læder og ruskind samt tasker med struktur som krokodille eller slangeskind.
Du finder naturligvis alle de klassiske nuancer som sort, brun og beige, men du finder også mere farverige tasker. Vi er især vilde med deres tasker i lys lilla, som er perfekte til sommer, men også om vinteren til at få lidt farve på ens outfit.
Så slå dig løs på det online udsalg, og find lige hvad du har gået og ønsket dig!

Adax er en af Danmarks store, anerkendte og populære designvirksomheder, og den blev grundlagt tilbage i år 1982 i en kælder i København af stifteren, Eugen Silfen. Han startede hovedsageligt virksomheden, da han ønskede at skabe nogle bedre tasker end dem, han kunne se i butikkerne - og det er da lykkedes meget godt, ikke sandt? Brandet har fokus på kvalitet, innovation og dét at holde det simpelt og stilrent.

Adax tasker er et mærke med branche erfaring, og ved hvad der rør sig inden for mode billedet. Så mangler du din nye cool taske, i høj kvalitet? Så er det her helt sikkert et lagersalg for dig!

Se alle aktuelle lagersalg