TNBC Hudpleje lagersalg

tnbc logo
VIP fordel logo guld
VIP fordel:
VIP adgang søndag d. 2/6 kl. 09.00 - 10.00
VIP er afsluttet.

Åbningstider

søndag, 2. juni 2019 til onsdag, 5. juni 2019
Søndag kl. 10:00 - 14:00
Mandag kl. 10:00 - 19:00
Tirsdag kl. 10:00 - 16:00
Onsdag kl. 10:00 - 16:00

Adresse

Baldersbuen 27
2640 Hedehusene, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mobilepay

TNBC Hudpleje lagersalg.

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Lagersalg med hudpleje, hårpleje og make-up.

Vi sælger professionelle hudplejeprodukter med op til 50 % besparelse fra BABOR, som er verdens førende pioner indenfor professionel hudpleje. Men også produkter fra mærkerne Guinot, The Curve, Kevin Murphy, WimpernWelle samt CND-neglelak & CND-Shellac . Der vil være endnu større besparelser på de resterende produkter.

Praktisk information:
Løbende opfyldning af varer, med forbehold for udsolgte varer.
Barnevogne kan parkeres i tilstødende lokale.
Få parkeringsplaser foran lokalet, parker venligst ansvarligt (industriområde)

Åbningstider: 
Søndag d. 2/6 kl. 09.00 - 10.00 - VIP time, kun adgang for VIP med gyldig billet. 
Søndag d. 2/6 kl. 10.00 - 14.00
Mandag d. 3/6 kl. 10.00 - 19.00
Tirsdag d. 4/6 kl. 10.00 - 16.00
Onsdag d. 5/6 kl. 10.00 - 16.00

 

Vil du også først ind til dette lagersalg? Som VIP medlem har du mulighed for at trække 1 stk. VIP billet til dig selv, og komme ind før alle andre. 
Husk at vise din billet på din mobil i døren, og at din billet kun er gældende for dig. Du kan ikke medbringe andre på din billet. 
Tilmeld dig her: 
Og træk derefter en VIP billet under "VIP Club" afsnittet på denne side, klik på "hent VIP billet nu" når du er logget ind. Din billet vil blive sendt til din mail. 


BABOR er en af de mest succesfulde virksomheder i verden samt en af de største indenfor hudpleje i Europa, der arbejder med professionel skønhedspleje.

Denne succes er fortsat i dag baseret på den vision, som selskabets grundlægger, Dr. Michael Babor, udviklede. Med hans opfindelse af renseolien HY-ÖL®, som fortsat er en uovertruffen olie og med rette kan kaldes legendarisk, banede han vejen for BABOR-brandet.

Dr. Michael Babor træf to helt afgørende beslutninger. Han begyndte i sine egne laboratorier at forske i naturens kraft og udnytte den med henblik på bedre naturlig skønhed og pleje af huden. Helt fra begyndelsen positionerede han virksomheden som en eksklusiv partner for skønhedsplejere og kosmetikere.

BABOR udfører omfattende forskning i mange forskellige naturlige, aktive ingredienser og udvikler aktive komplekser, der er unikke for BABOR, i samarbejde med anerkendte institutter, som bl.a. det tekniske universitet i Aachen (RWTH Aachen) i Tyskland.

Resultatet er innovative og meget effektive hudplejeprodukter, der er udviklet for at opfylde forskellige hudplejebehov.

Alle BABOR-produkter er baseret på de nyeste hudforskningsresultater. I overensstemmelse med BABOR's tradition anvender vi rene, naturlige planteolier og ekstrakter samt aktive plantebaserede stoffer med naturlig oprindelse, så vidt det er muligt.

 Alle vores produkter har en hudvenlig pH-værdi for at fastholde hudens følsomme, naturlige balance. I vores egen produktudviklings- og kvalitetssikringsafdeling har vi sammensat meget effektive produkter og som er ekstremt hudvenlige. BABOR reducerer brugen af tilsætningsstoffer til et minimum for det enkelte produkt og foretager gennemgribende test af produktstabilitet under forskellige opbevaringsforhold. Det betyder, at vi kan garantere, at vores kosmetikprodukter altid er af høj kvalitet. Naturligvis.