GØR ET KUP! Spar 50-90% | Log ind
TNBC Hudpleje lagersalg
TNBC Hudpleje lagersalg
TNBC Hudpleje lagersalg
TNBC Hudpleje lagersalg
TNBC Hudpleje lagersalg
TNBC Hudpleje lagersalg
TNBC Hudpleje lagersalg
TNBC Hudpleje lagersalg
TNBC Hudpleje lagersalg

TNBC Hudpleje lagersalg

Vil du have info om næste afholdelse af dette lagersalg?

Opret dig som gratis bruger, og få automatisk besked om kommende datoer for dette lagersalg.

TNBC Hudpleje lagersalg i Hedehusene

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Kom til lagersalg med hudpleje, hårpleje og make-up.

TNBC sælger professionelle hudplejeprodukter med op til 50 % besparelse på BABOR, som er verdens førende pioner indenfor professionel hudpleje. Men også produkter fra Babors lillesøster brand SkinBiotic, som har fokus på pre-probiotika.

Til lagersalget vil der også være negle- og fodfile fra mærket The Curve som er kendt fra Løvens hule. Helt ekstraordinært vil du også kunne spare 20% på deres bestseller som er en balm til vipper og bryn fra Wimpernwelle, hvor der også vil være andre udvalgte produkter fra. De vil ligeledes sælge professionelle neglelakker fra deres amerikanske brand Entity som er førende indenfor netop dette felt. Til sidst vil der også være gode rabatter at hente på deres luksus hårplejeprodukter fra det italienske brand Screen HairCare.

Åbningstider 2021: 
Søndag den 10. oktober kl. 09:00 - 10:00 - KUN adgang for Lagersalg.com's VIP medlemmer med gyldig billet
Søndag den 10. oktober kl. 10:00 - 15:00
Mandag den 11. oktober kl. 09:00 - 16:00
Tirsdag den 12. oktober kl. 09:00 - 16:00
Onsdag den 13. oktober kl. 09:00 - 16:00

Adresse:
Baldersbuen 27
2640 Hedehusene

Praktisk information:
Løbende opfyldning af nogle varer, med forbehold for udsolgte varer.
Barnevogne kan desværre ikke medbringes.
Lokalet er til dels kørestolsvenligt.
Stort parkeringsområde med gratis parkering.

 

BABOR er en af de mest succesfulde virksomheder i verden samt en af de største indenfor hudpleje i Europa, der arbejder med professionel skønhedspleje.

Denne succes er fortsat i dag baseret på den vision, som selskabets grundlægger, Dr. Michael Babor, udviklede. Med hans opfindelse af renseolien HY-ÖL®, som fortsat er en uovertruffen olie og med rette kan kaldes legendarisk, banede han vejen for BABOR-brandet.

Dr. Michael Babor træf to helt afgørende beslutninger. Han begyndte i sine egne laboratorier at forske i naturens kraft og udnytte den med henblik på bedre naturlig skønhed og pleje af huden. Helt fra begyndelsen positionerede han virksomheden som en eksklusiv partner for skønhedsplejere og kosmetikere.

BABOR udfører omfattende forskning i mange forskellige naturlige, aktive ingredienser og udvikler aktive komplekser, der er unikke for BABOR, i samarbejde med anerkendte institutter, som bl.a. det tekniske universitet i Aachen (RWTH Aachen) i Tyskland.

Resultatet er innovative og meget effektive hudplejeprodukter, der er udviklet for at opfylde forskellige hudplejebehov.

Alle BABOR-produkter er baseret på de nyeste hudforskningsresultater. I overensstemmelse med BABOR's tradition anvender de rene, naturlige planteolier og ekstrakter samt aktive plantebaserede stoffer med naturlig oprindelse, så vidt det er muligt.

Alle deres produkter har en hudvenlig pH-værdi for at fastholde hudens følsomme, naturlige balance. I deres egen produktudviklings- og kvalitetssikringsafdeling har de sammensat meget effektive produkter og som er ekstremt hudvenlige. BABOR reducerer brugen af tilsætningsstoffer til et minimum for det enkelte produkt og foretager gennemgribende test af produktstabilitet under forskellige opbevaringsforhold. Det betyder, at de kan garantere, at deres kosmetikprodukter altid er af høj kvalitet. Naturligvis. 

Adresse:

Baldersbuen 27
2640 Hedehusene
Danmark
Find vej her
Barnevogn
Kørestolsvenligt lokale
Løbende opfyldning
Parkering

Kontakt

Kundeservice

Om os

B2B