MN Retail lagersalg

MN Retail lagersalg logo

 

 

Åbningstider

Efterår 2018


Adresse

Christian IX’s Gade 3-5
1111 København K
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash mobilepay

MN Retail Lagersalg i København

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

MN Retail lagersalg til kvinder.

Spar helt op til 60% på tøj, accessoires, tasker, sko og smykker fra vores brands Isabel Marant, Isabel Marant Etoilé, Stella McCartney, Adidas by Stella McCartney, Marc Jacobs, Marc by Marc Jacobs, Månestråle og Simple T-Shirt.

Der vil være løbende opfyldning af varer.
Barnevogne er velkomne.

Dette lagersalg er til dig der elsker mode! De fleste kender allerede Marc Jacobs, da han har designet lækre produkter i over 30 år. Marc Jacobs formår at kreere luksus produkter, som med fordel kan bruges i hverdagen. Marc Jacobs designer efter konceptet, at hans kunder ikke ved hvad de mangler, men at de ved det når de ser produktet. 

 

Stella McCartneys signatur er sexet femininitet, og naturlig selvsikkerhed i hendes designs. Det spændende ved McCartney, udover hendes designs, er hendes forkærlighed for naturen. Hun er selv vegetar, og tager dette aspekt med hendes kærlighed for dyrene med ind i hendes design verden. Hun bruger ikke pels eller læder i hendes designs, som en forlængelse af hendes CSR politik. 

Isabel Marant er en fransk designer, med afsæt i boheme æstetik. Hun er kendt for sine striks, sko og har blandt andet lavet et samarbejde med H&M. 

Månestråle er et dansk mærke, der startede i 2001. De specialisere sig indenfor strik, og arbejder med høj kvalitets materialer samt arbejdet med fine detaljer. 

Kort sagt vil du til dette lagersalg kunne finde kræs, til små penge.