Change lagersalg

change logo

 

 

Åbningstider

torsdag, 28. februar 2019, kl. 12-20
lørdag, 2. marts 2019, kl. 10-14
tirsdag, 5. marts 2019, kl. 12-20


Adresse

Rugmarken 35 B
3520 Farum
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash

 

Hver måned

SIDSTE TORSDAG 12-20

FØRSTE TIRSDAG 12-20

FØRSTE LØRDAG 10-14

OBS. Bemærk der er lukket på helligdage selvom der står andet her på siden (datoerne er automatisk genereret og tager ikke højde for helligdage)

Lagersalg med lingeri. Change laver det lækreste undertøj, og deres bh'er har en rigtig god pasform, så nu har du muligheden for at få deres kvalitetslingeri til lave priser.

Lingeri, home wear, night wear og badetøj!

Der er prøverum til lagersalget

Spar op til 70%

Change Lingeri lagersalg

Change er et dansk lingerimærke, lavet med respekt for din naturlige skønhed. 

Change har lavet tre serier, CHANGE, Charade og Intimate, eftersom de ønsker at du som kunde altid vil kunne finde noget undertøj i din stil. 

Deres mission er at forsyne kvinder verden over med den perfekte BH - så mon ikke din ynglings BH også var til at finde?

Her finder du undertøj til alle størrelser, da Change er en af de få som har skål størrelser fra A-skål til M-skål.

Som medlem af Club Change får du altid rabat ude i butikkerne, men synes du ikke det er nok, så kan du også tage til Changes lagersalg, som de holder 3. gange hver måned. Her kan du spare op til 70% på udgået modeller og farver.

De holder til i Farum på Sjælland, og det er også her, de holder deres lagersalg. De kommer ikke til hverken Jylland eller Fyn, så du må et smut til Farum, hvis du er vild med lingeri fra Change.