by Lassen og MENU lagersalg

by lassen/menu
VIP fordel logo guld
VIP fordel:
VIP adgang fredag d. 8. april kl. 09:00 - 10:00
VIP er afsluttet.

Åbningstider

fredag, 8. april 2022 til søndag, 10. april 2022
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 16:00
Søndag kl. 10:00 - 13:00

Adresse

Skovgaardsgade 3, 'Rå Hal' Indgang 3C
8000 Aarhus C, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort cash mobilepay

by Lassen og MENU lagersalg i Aarhus 

Vil du have info om næste lagersalg? Tilmeld dig reminderlisten (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - Tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg.

by Lassen og MENU gentager successen i Aarhus!

Kom med til eksklusivt lagersalg hos by Lassen og MENU, hvor du kan spare helt op til 75% på ikoniske møbler, de populære Kubus lysestager i forskellige størrelser og farver og meget mere! 

Du kan være heldig at finde bl.a. Den Trætte Mand og mange andre af by Lassen’s ikoniske møbler, der i sin tid blev designet til private hjem.

Varerne til lagersalget består af 2. sorteringsvarer.

Åbningstider 2022: 
Fredag den 8. april kl. 09:00 – 10:00 – KUN adgang for medlemmer af Lagersalg.com’s VIP Club med gyldig billet
Fredag den 8. april kl. 10:00 – 18:00
Lørdag den 9. april kl. 10:00 – 16:00
Søndag den 10. april kl. 10:00 - 13:00

Adresse:
Skovgaardsgade 3
’Rå hal’ Indgang 3C
8000 Aarhus C

Praktisk information:
Der vil løbende være opfyldning af varer.
Du kan betale med MobilePay, betalingskort samt kontanter.
Der kan medbringes barnevogn.
Lokalet er kørestolsvenligt.
Der er parkeringspladser hele vejen rundt om bygningen.
Medbring gerne selv pose / taske til dine køb.
Alle varer købes som beset og by Lassen giver ikke bytteret på varerne.

 

Arrangør:
by Lassen og MENU
Dette lagersalg er markedsført af Lagersalg.com i samarbejde med arrangørerne.

Hvem er by Lassen?
by Lassen sætter en stor ære i at bringe de moderne og historiske designs af de visionære arkitekter Mogens og Flemming Lassen til livs. Derfor gennemgår de regelmæssigt arkiverne, skufferne og skabene for at søge inspiration til møbler og accessories designet af Mogens og Flemming Lassen, som ikke har været produceret tidligere. Nye ikoner venter på, at det bliver deres tur til rampelyset. 

De er beæret over at kunne varetage så vigtigt et eftermæle og er dedikeret til, at udvikle en kollektion med fuld respekt for de originale designs. Produktionsprocessen skal indeholde den samme kærlighed som indgik i skabelsen af produkterne. De gør deres bedste for at forblive troværdige overfor den originale vision, ved at finde de korrekte materialer og producere dem så lokalt som muligt. På denne måde vil de sikre at de nye og genopdagede designs fortsætter med at leve gennem nye generationer.

Hvem er MENU?
MENUs designs findes i dag over hele kloden. Og det er der flere gode grunde til. De skaber møbler, belysning og accessories med fokus på målrettede detaljer, materialer af høj kvalitet og menneskelige behov. På den måde skaber de stærke og varige relationer mellem designere, producenter og kunder.

De samarbejder med nutidige talenter i Skandinavien og i andre lande, for at sikre at deres portefølje fortsætter med at forudse behov og tilbyde nyttige, smukke løsninger. Deres kollektion vokser samtidigt ved at inkludere tidligere designere, hvis arbejde bliver set som moderne klassikere.

MENU tror på at moderne design er bygget til at holde. Derfor er hvert stykke produceret med den hensigt, at det vil bruges meget – lige meget om møblerne bliver placerede i et travlt familierum eller en kantine med stor trafik.