Womens Wear Group lagersalg

Åbningstider

fredag, 7. september 2018 til lørdag, 8. september 2018
Onsdag kl. 13:00 - 18:00
Torsdag kl. 13:00 - 18:00

Adresse

Lene Haus Vej 21
7430 Ikast, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Besøg website »

Womens Wear Group Lagersalg i Ikast. 

Vil du have info om næste lagersalg? tilmeld dig reminder listen (lige under datoen) og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

Lagersalg med lækkert tøj til kvinder.

Masser af flotte varer til produktionspriser. Spar helt op til 80% på: strik, bukser, jeans, bluser, skjorter, kjoler, jakker, t-shirts m.m.

 

Find tøj fra C'arla du Nord, Lindon, Elinette og BSR by Sofie Rasmussen. 

Størrelser fra størrelse 34-50. 

Løbende opfyldning af varer.
Barnevogne er velkomne.
Gode parkeringsforhold både på forsiden og bagsiden af bygningen.  

Womens Wear Group er en virksomhed som har lagt i Ikast i mange år, og har haft deres faste placering lige ud til motorvejen, deres mærker er klassiske danske modebrands til kvinder som primært er designet til hverdags brug, til deres lagersalg finder du derfor et bredt udvalg af klassiske designs, samt en del nye designs både med og uden print, der vil være både kjoler, toppe, nederdele, jakker og meget andet.

Der vil være tøj i mange str. lige fra 34 og op til 50, derfor skulle der gerne være mulighed for at de fleste kan finde noget de kan passe. Så tag din veninde under armen om tag ud til et hyggeligt lagersalg med tøj i lange baner, hvor der altid er mulighed for at gøre en god handel.

Womens Wear er desværre gået konkurs, og vi ved endnu ikke om det bliver overtaget eller hvad der sker, så måske det kan have været det sidste lagersalg.