VIP medlemsskab - få svar på dine spørgsmål

Mit VIP-abonnement

Generelle spørgsmål ang. VIP-abonnement

 

 Er du VIP medlem og har du nogle spørgsmål, kan du får svar på nogle af dem her.

Hvis ikke du finder det svar du søger kan du altid stille os spørgsmål i messenger, enten via det lille ikon her på siden eller via vores Facebook side, hvor vores robot kan hjælpe med spørgsmål om både medlemskab og gennerelle spøgsmål om forskellige lagersalg, og kan den ikke svarer sidder der en klar på kontoret til at hjælpe dig, vi får nemlig besked hvis vores søde robot får lidt udfordringer. Men en ting er sikker vi er altid klar til at hjælpe dig.

Vi arbejder hele tiden på at gøre din oplevelse med Lagersalg.com og VIP klubben bedre, skulle der være noget du undre dig over eller som du synes mangler, så giv os endelig besked vi vil hele tiden gerne udvikle sitet til det bedst mulige for dig, for det er jo dig som forbruger der skal være glad for at bruge siden og vores fordele.

Fordels klubben er primært med adgang til VIP lagersalg, vi er dog altid åbne for nye ideer og tiltag som kan gøre VIP klubben endnu mere interessant. 

Håber du som medlem er glad for at komme til lagersalg og at du får brugt dit medlemsskab.

Husk hvis du har hentet en billet til et VIP event og du ikke kan komme, så må du meget gerne afmelde billetten igen, så der er andre der kan få glæde af den.

Håber du finder det svar du søger