Sport24Outlet Odder

 

 

Åbningstider


Adresse

Banegårdsgade 32
8300 Odder
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash

Du finder Sport24Outlet i Odder centrum.

Telefon:  30 21 35 70 
E-mail:  

Sport24Outlet sælger udgåede men populære mærkevarer til halv pris.

Der findes i alt 30 Sport24Outlet butikker i Danmark, og de har også en webshop som vi selvfølgelig har et link til ovenover, hvor du kan shoppe varer med stor rabat hver dag og på nettet døgnet rundt alle årets 365 dage. Virksomheden tilbyder bl.a. den fordel, at du kan bytte alle varer købt online i en af deres butikker, så du er fri for at skulle sende noget retur, hvis det ikke lige faldt i din smag alligevel, eller hvis størrelsen ikke passer dig.

Outlet med sportstøj og tilbehør

I Sport24Outlet kan du finde tøj både til dig selv og til hele familien! De tilbyder nemlig både udstyr og træningstøj til dig som cykler, løber, træner, spiller fodbold og mange andre sportsgrene, ja mere eller mindre alle sportsgrene med let udstyr, du finder desværre ikke noget til ridning eller rally :-)

Sport24Outlet går meget op i deres kundeservice, og du kan forvente en professionel og venlig service af deres dedikerede medarbejdere. Virksomheden har nemlig den vision, at de vil være Danmarks førende sportskæde og foretrukne valg inden for sports- tøj og mode.

Så savner du også lidt motivation til at komme i gang med træning? Nyt træningstøj gør det altid sjovere, lettere, bedre, mere attraktivt og mere behageligt at træne, så det er bare med at finde noget, som du kan bruge!

Håber du får en rigtig god shopping tur