Sport24Outlet Holstebro

 

 

Åbningstider


Adresse

Hjemvej 8
7500 Holstebro
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash

Du finder Sport24Outlet i Holstebro i Nordøst byen tæt på Struer!

Telefon:  30 21 35 30

E-mail:  

Sport24Outlet er en del af virksomheden sport24.dk som startede i Silkeborg men sidenhen har sprædt sig til hele landet, med mere end 30 butikker.

Sport24Outlet sælger rester fra deres almindelige butikker, og du finder altid mærkevarer til halv pris. Du kan hos Sport24 blive fordels klub medlem og få en række fordele i deres butikker og det gælder dem alle, du kan f.eks. bytte alle varer købt online i en af deres butikker, så du er fri for at skulle sende noget retur, hvis det nu ikke lige kunne bruges alligevel eller du har fået en gave som ikke passer.

Kom til outlet i Struer

I Sport24Outlet kan du finde tøj både til dig selv og til hele familien! De tilbyder nemlig både sportstøj som løbetøj, cykeltøj og meget mere til børn, kvinder og mænd. 

Sport24Outlet går meget op i deres kundeservice, og du kan forvente en professionel og venlig service af deres dedikerede medarbejdere. Virksomheden har nemlig den vision, at de vil være Danmarks førende sportskæde og foretrukne valg inden for sports- tøj og mode.

Skal du igang med træningen eller mangler du bare noget til din nuværende sport? så er det en god ide at tage et smut forbi outlet butikken, da du her kan få langt mere udstyr til en bedre pris, og alle butikkerne er kæmpe store så der skulle gerne være noget at vælge imellem i dem alle sammen