Sport24Outlet Fredericia

 

 

Åbningstider


Adresse

Fuglsangs Allé 4
7000 Fredericia
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash

Sport24Outlet i Fredericia ligger tæt på fuglsangsparken!

Telefon:  30 21 35 80
E-mail:  

Sport24 outlet i trekantsområdet

Sport24Outlet sælger udgåede men populære mærkevarer til halv pris. Der findes i alt 30 Sport24Outlet butikker rundt omkring i landet, og der er endda en tilhørende webshop, hvor du kan shoppe varer med store besparelser døgnet rundt lige hjemme fra din sofa. Virksomheden tilbyder bl.a. den fordel, at du kan bytte alle varer købt online i en af deres butikker, så du er fri for at skulle sende noget retur, hvis det ikke lige faldt i din smag alligevel, eller hvis størrelsen ikke passer dig.

I Fredericia er det selvfølgelig samme gode service som de andre butikker i landet, og du finder et rigtigt godt udvalg af sportstøj til både store og små, og priserne er som altid rigtigt fordelagtige.

I Sport24Outlet kan du finde tøj både til dig selv og til hele familien! De tilbyder nemlig både sportstøj som løbetøj, cykeltøj og meget mere til børn, kvinder og mænd.  

Sport24Outlet går meget op i deres kundeservice, og du kan forvente en professionel og venlig service af deres dedikerede medarbejdere. Virksomheden har nemlig den vision, at de vil være Danmarks førende sportskæde og foretrukne valg inden for sports- tøj og mode.

Så savner du også lidt motivation til at komme i gang med træning? Nyt træningstøj gør det altid sjovere, lettere, bedre, mere attraktivt og mere behageligt at træne, så det er bare med at finde noget, som du kan bruge!