Sport24Outlet Aarhus N

 

 

Åbningstider


Adresse

Graham Bells Vej 3B
8200 Aarhus N
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash

Du finder Sport24Outlet i Aarhus N som er nemt at komme til fra motorvejen!

Telefon:  30 21 35 50
E-mail:  

 

Sport24 outlet i det nordlige Århus

Bor du i århus og vil du gerne pare penge på din sport? Vi ved jo alle at sportsudstyr kan være en dyr fornøjelse, derfor er det godt at der altid er gode tilbud hos Sport 24 i Århus N, du kan faktisk spare 50% på alle varer alle dage, det betyder dog også at det er udgåede varer fra deres andre butikker, men hvad betyder det at tøjet er fra sidste sæson? det fejler jo ikke noget, der er måske bare kommet nyt design i de andre butikker, som gør at der er noget som skal ud og det kommer så ud i outlet butikken, det svinger derfor meget hvad du finder i butikken, og der kan også være stor forskel fra de enkelte outlet butikker, da deres varer kommer fra mange forskellige Sport24 butikker, og det er med forskel hvad der sælger godt fra by til by.

I Sport24Outlet kan du finde tøj både til dig selv og til hele familien! De tilbyder nemlig både sportstøj som løbetøj, cykeltøj og meget mere til børn, kvinder og mænd. 

Sport24Outlet går meget op i deres kundeservice, og du kan forvente en professionel og venlig service af deres dedikerede medarbejdere. Virksomheden har nemlig den vision, at de vil være Danmarks førende sportskæde og foretrukne valg inden for sports- tøj og mode.

Shop løs i det store sports univers.