Sit'n'Sleep Outlet Ishøj

sit-n-sleep logo

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 18:00
Tirsdag kl. 10:00 - 18:00
Onsdag kl. 10:00 - 18:00
Torsdag kl. 10:00 - 18:00
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 16:00
Søndag kl. 10:00 - 15:00

Adresse

Industridalen 3-5
2635 Ishøj
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash

Sit'N Sleep outlet i Ishøj

Mangler du nye møbler?

Er du ved at skulle flytte?

Eller trænger noget af det du har bare til en udskiftning?

Hos Sit'NSleep i Ishøj kan du altid finde et bredt udvalg af møbler i alle former og pris klasser, så skal du have fundet det nye spisebord eller måske en lænestol, ja så har de helt sikkert noget i butikken.

Møblerne i butikken kommer fra møbelproducenter som har overskudsvarer eller returvarer som de skal af med, deres alm. kunder vil helst have et helt sortiment når de køber varer, derfor vil der altid varer varer som der kun er en tilbage af, eller noget som har fejl på emballagen eller andet som gør at de ikke kan komme ud i en butik til fuld pris, så bliver de f.eks. købt af Sit'N Sleep som så kan sælge møblerne til dig langt billigere end de priser du kender fra de store møbel huse, men møblerne er mange gange de samme og i samme høje kvalitet.

Du finder nok ikke mange andre outlet butikker med møbler så tæt på København, og der er desværre ikke mange møbel lagersalg i StorKøbenhavn, men så er det godt du altid kan finde et stort udvalg i outletbutikken i Ishøj, så tag et smut fordi og se hvad der er af møbler, udvalget skifter hele tiden, og derfor kan der på en uge være sket meget.

Kom gerne med din mening om butikken i en kommentar herunder :-) 

Se alle outlet butikkerne her