Sit'n'Sleep Outlet Holbæk

sit-n-sleep logo

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 18:00
Tirsdag LUKKET
Onsdag LUKKET
Torsdag LUKKET
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 15:00
Søndag kl. 10:00 - 15:00

Adresse

Stenhusvej 50
4300 Holbæk
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa cash

Et møbelhus fyldt med fede møbler!

Sit'n Sleep med møbeloutlet er en møbelbutik på 2000 m2, en stor del af butikken er fyldt med outlet varer og boligtilbehør. 

De finder varer til deres outletbutik hos møbelfabrikker og møbelgrosister, og derfor kan du altid spare op til 70 % på udstillingsmodeller, restpartier, frasorterede møbler og boligtilbehør.

Outlet med møbler

Der er fokus på god kvalitet til fornuftige priser!

Du kan bl.a. designe din egen sofa eller reol.

Skal din boligindretning være unik og vil du gerne sætte dit eget præg på din bolig? Hos Sit'N Sleep finder du mange møbler i forskelligt design, og du har også mulighed for at finde lidt skæve designs og unikke modeller du ikke finder andre steder, da der er tale om udstillingsmodeller, udgåede varer og prøver, derfor vil du altid kunne finde noget som du ikke lige finder andre steder.

Skal din bolig have et nyt touch eller skal du flytte til noget større? Lige meget havd så kan du i outlet butikken altid finde nogle fede møbler til hele boligen, og det er ligemeget om det er soveværelset eller børneværelset, de har til alle rum.

For er det ikke langt federe at kunne købe møbler til langt under det halve af hvad de koster i et stort møbelhus? men samtidigt få den samme service og betjening? Det synes vi er det bedste for hvem gider betale fuld pris når man kan nøjes med det halve, ikke os her på kontoret ihvertfald, og vi håber du har det på samme måde.