Simply Chocolate lagersalg

Simply Chocolate lagersalg

 

 

Åbningstider

onsdag, 14. marts 2018 til torsdag, 15. marts 2018
ons. kl. 10:00 - 18:00
tor. kl. 10:00 - 18:00


Adresse

Tårnfalkevej 17
2650 Hvidovre
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

VIP fordel
VIP indgang tirsdag den 13 Marts kl. 15.30 - 16.30
Kun for medlemmer af Lagersalg.com VIP Club.

Bliv medlem nu eller Log ind


Simply Chokolate, chokolade lagersalg

Påsken kommer snigende om hjørnet inden længe! Derfor holder vi naturligvis vores populære lagersalg igen i år, så du kan få alle de godter du har brug for til at nyde påskedagene. Vi har både værtindegaven til påskefrokosten, påskeæggene til jagten i haven med børnene eller blot hvis man ønsker noget chokolade til at fuldende de hyggelige forårsaftner. 

Spar mellem 40-90% på alle varer.
Du finder varer både fra Magasin Chokolade og Simply Chocolate.

De sælger ud af bl.a. tidligere sæsoners produkter og 2. sorteringsvarer til rigtig fine priser. For begge dele gælder selvfølgelig, at chokoladen naturligvis intet fejler, men emballagen har måske en mindre fejl, eller er fra en tidligere sæson. 

De fylder op løbende, nogle ting bliver dog udsolgt hurtigere end andre. 
Der må gerne medbringes barnevogn, men vi anbefaler at stille dem langs væggen.
Der er parkering i området

VIP-billetterne bliver frigivet 28/2 kl. 10.00
VIP-åbningstiden deles med Børn I Byen.

Simply Chocolate bar

Noget af det Simply Chocolate er mest kendte for, er deres chokolade barer, som findes i den klassiske form, med forskellige smagsvarianter, eller i en protein form, som indeholder bær og nødder, de har et lavere sukker indhold, og et lavt kalorie indhold, rigtigt gode til dig som træner, og har brug for ekstra proteiner. 

Simply Chocolate laver udelukkende kvalitets chokolade, som derfor også er lidt dyrer, end de gængse chokolader du kender fra supermarkedet, til gengæld får du også et langt bedre produkt, et par gange om året holder de chokolade lagersalg, hvor du kan spare helt op til 80% på deres chokolade, og så er priser pludselig meget overkommelige, der er udelukkende tale om produkter, hvor emballagen kan have en fejl, eller den er udgået af sortiment, så det er stadig friske og gode varer, som er klar til at spise.