Simply Chocolate lagersalg

 

 

Åbningstider

torsdag, 12. oktober 2017 til fredag, 13. oktober 2017
tor. kl. 12:00 - 20:00
fre. kl. 10:00 - 18:00


Adresse

Tårnfalkevej 17
2650 Hvidovre
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

VIP fordel
Gratis gave til en værdi af 80,-
Kun for medlemmer af Lagersalg.com VIP Club.

Bliv medlem nu eller Log ind


Simply Chokolate, chokolade lagersalg

Kom og få tanket op på chokolade til familie, venner, kollegaer, værtinder eller bare til dig selv, spar helt op til 80%. De sælger ud af bl.a. tidligere sæsoners produkter og 2. sorteringsvarer til rigtig fine priser. For begge dele gælder selvfølgelig, at chokoladen naturligvis intet fejler, men emballagen har måske en mindre fejl, eller er fra en tidligere sæson. Der vil både være produkter fra Simply Chocolate og Magasin.

De fylder op løbende

Der må gerne medbringes barnevogn

Der er parkering i området

 

Simply Chocolate bar

Noget af det Simply Chocolate er mest kendte for, er deres chokolade barer, som findes i den klassiske form, med forskellige smagsvarianter, eller i en protein form, som indeholder bær og nødder, de har et lavere sukker indhold, og et lavt kalorie indhold, rigtigt gode til dig som træner, og har brug for ekstra proteiner. 

De har også et godt udvalg af chokolade kugler, som fås med forskellige smage, og så er der deres chokolade æsker, som er gode som en gave, samt deres julekalendere, som fås i flere varianter, og den mindste indeholder 12 stk. og den største 30.

Simply Chocolate laver udelukkende kvalitets chokolade, som derfor også er lidt dyrer, end de gængse chokolader du kender fra supermarkedet, til gengæld får du også et langt bedre produkt, et par gange om året holder de chokolade lagersalg, hvor du kan spare helt op til 80% på deres chokolade, og så er priser pludselig meget overkommelige, der er udelukkende tale om produkter, hvor emballagen kan have en fejl, eller den er udgået af sortiment, så det er stadig friske og gode varer, som er klar til at spise.