Simply Chocolate lagersalg

Simply Chocolate lagersalg

 

 

Åbningstider

onsdag, 6. december 2017 til torsdag, 7. december 2017
ons. kl. 10:00 - 18:00
tor. kl. 10:00 - 18:00


Adresse

Tårnfalkevej 17
2650 Hvidovre
Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

VIP fordel
VIP indgang tirsdag den 5 December kl. 15.00 - 16.00
Kun for medlemmer af Lagersalg.com VIP Club.

Ingen VIP billetter tilbage
Bliv medlem nu eller Log ind


Simply Chokolate, chokolade lagersalg

Produkter fra Simply Chocolate samt Magasin Chokolade med besparelser på op til 80% - Og salg af chokoladeforme til egen produktion af julekonfekt. 

De sælger ud af bl.a. tidligere sæsoners produkter og 2. sorteringsvarer til rigtig fine priser. For begge dele gælder selvfølgelig, at chokoladen naturligvis intet fejler, men emballagen har måske en mindre fejl, eller er fra en tidligere sæson. 

De fylder op løbende
Der må gerne medbringes barnevogn
Der er parkering i området

VIP-billetterne bliver frigivet 23/11 kl. 10.00
VIP-åbningstiden deles med Børn I Byen.

Simply Chocolate bar

Noget af det Simply Chocolate er mest kendte for, er deres chokolade barer, som findes i den klassiske form, med forskellige smagsvarianter, eller i en protein form, som indeholder bær og nødder, de har et lavere sukker indhold, og et lavt kalorie indhold, rigtigt gode til dig som træner, og har brug for ekstra proteiner. 

Simply Chocolate laver udelukkende kvalitets chokolade, som derfor også er lidt dyrer, end de gængse chokolader du kender fra supermarkedet, til gengæld får du også et langt bedre produkt, et par gange om året holder de chokolade lagersalg, hvor du kan spare helt op til 80% på deres chokolade, og så er priser pludselig meget overkommelige, der er udelukkende tale om produkter, hvor emballagen kan have en fejl, eller den er udgået af sortiment, så det er stadig friske og gode varer, som er klar til at spise.