RackBuddy Online Lagersalg

RackBuddy Online Lagersalg

Besøg website »

RackBuddy Tøjstativer - Online Lagersalg

Vil du have info om næste online lagersalg? Tilmeld dig reminder listen (via den grønne boks med teksten 'Få besked om næste lagersalg - tilmeld dig her') og få en mail når vi har ny dato for dette lagersalg. 

RackBuddy inviterer til online lagersalg, hvor du kan finde et udvalg af deres klassiske designs, heriblandt udstillingsmodeller og samples, til fordelagtige priser. 

De åbner op for online lagersalget onsdag den 29. September kl. 10:00 i en begrænset periode. Der vil været et begrænset antal produkter, så vær klar og skynd dig før der bliver udsolgt.

Shop udvalget her!

RackBuddy producerer tøjstativer i vandrør. Virksomheden startede tilbage i 2013 i en lille garage i Næstved, hvor de to herrer Martin og Lasse, byggede deres allerførste tøjstativ. Martin havde længe forsøgt at finde en åben garderobeløsning, som både var stabil og passede ind i hans nye hjem. Da han ikke fandt det han ønskede på markedet, brainstormede han sammen med Lasse, hvoraf idéen til tøjstativ i vandrør opstod.
De var meget tilfredse med resultatet, og besluttede sig for at lave flere stativer ud af vandrør, som de i starten kun solgte til venner og bekendte.

Nu har virksomheden blomstret så meget, at de fleste danskere efterhånden kender deres varemærke.

Deres fleksible stativløsninger, giver dig mulighed for at designe dit eget tøjstativ så det passer perfekt til dit eget hjem! På den måde får du et tøjstativ der passer til dine behov samtidig med at du udtrykker din personlighed.

Og det er i øvrigt ikke kun til soveværelsets garderobe du kan få tøjstativ til. De tilbyder løsninger til de fleste rum i hjemmet, og det kan også bruges til erhverv.