Møbelkompagniet outlet

møbelkompagniet logo

Åbningstider

Mandag kl. 10:00 - 18:00
Tirsdag kl. 10:00 - 18:00
Onsdag kl. 10:00 - 18:00
Torsdag kl. 10:00 - 18:00
Fredag kl. 10:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 14:00
Søndag kl. 10:00 - 14:00

Adresse

Industrivej Syd 3,
7400 Herning, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

cash mobilepay

Møbelkompagniet Herning

Hos Møbelkompagniet vil du altid kunne få et godt tilbyd på en ny sofa, spisebord eller andet.

Møbelkompagniet har tidligere været en outlet i Silkeborg, de er nu flyttet til Herning, og gør stadig sit bedste for at give dig et godt tilbud.

Spar op til 50% på møbler

Skal du have nye møbler til din bolig, men vil du ikke betale en formue?

Så har Møbelkompagniet i Herning en masse gode tilbud på møbler til din bolig, du finder senge, sofaer, stole, borde, og en masse interiør alt sammen til gode priser, der vil være op til 50% rabat på det hele.

Butikken er som en hver anden møbel butik hvor det hele er stillet pænt op så du nemt har et overblik, og det er delt op i afdelinger så du nemt kan finde det møbel du går efter, så skal du have en ny sofa står de alle sammen det samme sted, så du kan sammenligne og finde den der passer bedst ind i din indretning der hjemme. De tilbyder også at levere dine møbler, så du ikke behøver at tænke på at skulle ud og finde en trailer eller anden transport, hvis du ikke lige selv har en stor bil der hjemme, så gør det din shopping langt lettere, så skal møblerne bare samles når de kommer hjem til dig.

Der findes ikke så mange møbel outlet butikker i Jylland, så derfor er det værd at kører efter.

Der er dog en del lagersalg med møbler i det Midtjyske, og måske der er nogen lige nu? tjek vores liste over lagersalg ud.