Klædeskabet Outlet Odense

klædeskabet logo

Åbningstider

Fredag kl. 12:00 - 18:00
Lørdag kl. 10:00 - 16:00
Søndag kl. 12:00 - 16:00

Adresse

Teglværksvej 21
5220 Odense SØ, Danmark
Find vej

Betalingsmetoder

dankort visa

Klædeskabet Outlet Odense

Outlet med mærker som JDY, Only og plussize tøj fra Zhensi, samt sko.

Tag et kig forbi i butikken og se hvad de har.

Spar penge ved at købe dit tøj, sko og accessories i Outlets ligesom Klædeskabet Odense.

Butikken ligger lige uden for Odense men tæt på Rosengårdscentret. Du kan derfor med fordel lave en god shoppingdag ud af et besøg i Odense, hos Klædeskabet finder du altid et stort udvalg af tøj til kvinder i alle str. de har også mode til plus size, derfor kan de fleste finde noget i deres str. i butikken.

Går du efter tøj til dig selv eller en veninde, er der her mulighed for at finde både en masse lækkert til dig selv og måske en gave til en ven, det er en ganske almindelig butik som alle andre, bortset fra at alt er sat ned med min. 50% og hvem elsker ikke at spare penge? men servicen er den samme som hvis du tager i enhver anden butik, og du har også de samme bytte regler osv. så hvorfor ikke shoppe i outlet i stedet for retail? det er da langt sjovere at kunne få dobbelt så meget for det halve af normalt.

Det sker desværre ikke så ofte at der er lagersalg på Fyn, men en gang imellem kommer der nogle gode lagersalg på fyn så hold øje med siden hvis du er en af dem der ikke vil gå glip af en god handel. 

Håber vi ses til lagersalg